CS ACADAMY GÖTEBORG

TRÄNA VARJE HELG MED OSS!

Vill din son eller dotter spela fotboll på helgerna och bli en del av CS Academys verksamhet i Göteborg? Vi erbjuder just nu träning varje helg för spelare som vill ta sin fotboll till nästa nivå!

När: Helger kl 10:00 -11:00
Var: Heden
För: Spelare födda 2011 – 2015
Kostnad: 3000kr för tre månader

Nästa träning:

Provspel
Om man tidigare inte tränat med oss så kan man boka ett provspel för endast 100kr. Detta kan man göra här: https://csacademyfootball.com/provtraning-goteborg/

Steg för steg hur det fungerar

Vi erbjuder just nu två nivåer. En grupp vi kallar utvecklingsgrupp och en grupp vi kallar Select. 

Vårt koncept baseras på hur vi jobbar i Barcelona
Vårt koncept i Göteborg baseras på CS Academy i Barcelona. I Barcelona har vi just nu 60 spelare i träning varje söndag. Vi har där delat in spelarna i tre nivåer baserat på hur långt spelarna kommit i sin utveckling. 

I Göteborg har vi just nu två nivåer. Vår ambition är att även här erbjuda tre nivåer inom kort.

CS Utveckling
Förutom i enstaka undantagsfall så startar alla spelare i den här gruppen. Här tränar man tills våra tränare anser att man är redo för nästa nivå. Det kan ta en vecka eller så är man där hela tiden. Det viktiga är att man är på en nivå där man får rätt träning baserat på hur långt man kommit i sin utveckling.

CS Select
Detta är vårt högsta steg. Här tränar de spelare som kommit längst i sin utveckling. Spelare som är med här kan även delta på elitcuper med oss utomlands utan att behöva genomgå ett provspel. Spelarna här kommer även att ha en UEFA A-tränare som ansvarig. 

Vilka kan delta?

Både tjejer och killar födda 2011 – 2015 är välkomna att anmäla sig. Vi rekommenderar att man spelat fotboll i några år och att man håller medium eller hög nivå. 

Man kan anmäla sig till CS Academy oavsett vilket lag man spelar i idag. 

När man anmäler sig till CS Academy så fortsätter man spela i sitt ordinarie lag utöver CS Academy.

Att spela i en akademi utöver sitt ordinarie lag är något som är väldigt vanligt i Barcelona. I Barcelona spelar vi även ligaspel för akademier! 

 

 

Hur anmäler jag mitt barn?

Om ditt barn aldrig tränat med oss tidigare så kan ni komma och prova en träning för en kostnad av 100kr. Vi tar in max tre spelare som provspelar till varje träning så va ute i god tid med vilken träning ni vill testa. Klicka här för att boka

Om ni tidigare tränat med oss via ett lov eller extraträning så kan ni göra anmälan nedan.

Pris: 3000kr för tre månader och 3 månader startar är ni gjort ert första träning. 

ANMÄLAN GÖTEBORG

Gör anmälan nedan

Efter du gjort anmälan kommer du få ett mail om hur du går med i vår app, samt whatsapp-grupp.