Uttagning CS SELECT

Är din son eller dotter född 2011 – 2014 och behöver extra utmanande träning? Den 6 januari – 29 mars 2024 erbjuder vi träning en gång i veckan för spelare som kommit lite längre i sin utveckling.

Tidsperiod komplementsträning
6 januari 2024 – 29 mars 2024

Var: Göteborg kl 10:00 lördagar (Heden)

Pris: 3000kr 

För vilka
Träningarna är endast för spelare uttagna av CS Academy. Vi söker spelare som ligger långt fram i sin utveckling. 

Provspel
För att kunna delta på våra träningar så måste man först genomgå ett provspel. Provspelet sker den 10 december 2023 kl 10:00 på Heden. Anmälan gör du längst ner. 

Det är gratis att delta på provspelet. 

Antal spelare vi kommer ta in efter provspelet:
5 – 7 spelare

Förmåner som CS Select-spelare

Vi kommer från och med nu ge extra förmåner till CS Select-spelare och olika belöningar ju längre man varit i select. 

Rabatt på cuper utomlands.
För varje 3-månadsperiod man varit medlem i CS Select så ger vi €100 rabatt på cup med CS Academy. Rabatten gäller max €400 (4 perioder). Rabatten gäller inte cuper där vi spelar med endast uttagna spelare.

Träna med spanskt lag
Vi erbjuder träning med spanskt lag för de som vill besöka Barcelona. Detta är något vi kan erbjuda tack våra samarbetspartners i Barcelona. 
Om man har varit med 2 perioder med CS Academy kan vi erbjuda en veckas träning med en spansk klubb mot en kostnad. Kostnaden kan variera beroende på klubb. När man varit med 4 perioder så kommer man kunna träna gratis en vecka (man behöver betala eget boende)

Förtur cuper för uttagna spelare
Vi kommer under första halvan av 2024 att spela två cuper utomlands för endast uttagna spelare. Om man är med i CS Select så behöver man inte delta i provspel för att vara med utan man har förtur att spela cuper. Vi kommer spela en cup i februari i Barcelona och en cup i slutet av juni utanför Alicante. Under dessa cuper har vi tidigare mött lag som FC Barcelona, Benfica, Marseille, Girona, Swansea, Wolves, Montpellier mfl. 

Höstcamp 2024 i Barcelona
Under höstlovet 2024 kommer vi erbjuda en veckas camp i Barcelona exklusivt för CS Select-spelare. Då kommer man kunna träffa och spela med CS-spelare från andra städer. Vi kommer även bjuda in spanska tränare som gör en utvärdering av varje spelare, där man får reda på sina styrkor/svagheter och vad men behöver träna extra på. Vi både tror och hoppas att detta kommer vara en riktigt givande vecka. Pris för detta kommer vi ha klart senare i höst men priset kommer variera lite beroende på hur länga man varit CS-spelare.

Anmälan provspel

Gör anmälan nedan för att delta i provspelet. Provspelet är gratis att delta i.

Lämna in sin ansökan senast 9 december kl 21:00.