Höstlovscamp!

Träna med oss under höstlovet 2021

Anmäl dig till Höstlovscamp!

Träna med oss under hela höstlovet. Vi arrangerar vår camp i hela 8 olika städer! Alla tjejer och killar födda 2007 – 2013 är välkomna att träna med oss! 
Boka nu – betala 10 oktober!

Datum
2 november – 5 november
Du kan välja mellan att vara med 2 dagar eller 4 dagar. 

Städer (platser meddelas i början av september)
Stockholm
Malmö
Göteborg
Växjö
Jönköping
Västerås
Örebro
Umeå

Tider:
10:00 – 11:30

Antal platser
I alla städer delar vi in spelarna i tre grupper och vi har endast 10 platser i varje grupp! 
2007/2008: 10 platser
2009/2010: 10 platser
2011/2002/2013: 10 platser

BOKA NU – BETALA 10 OKTOBER

 

Unik träningsgaranti

Bokar du vår höstlovscamp så är du garanterad 4 träningar och detta gäller även om du blir sjuk eller skadad. Om det är så att du till exempel är med måndag, tisdag, onsdag och blir sjukt på torsdag så har du torsdag innestående som du kan ta igen vid ett senare tillfället.

Detta gäller även vid andra förhinder som gör att du missar någon träning. Bortrest sista dagen? Inga problem – ta igen träningen med oss en annan dag! Vi tränar varje helg hela 2021! 

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras och under höstlovet hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de båda camperna!. Därför återkommer vi nu även på höstlovet 2021! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

LÄS MER OM OSS HÄR

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Vi vill ha så bra kvalité som möjligt och vi vill anpassa våra träningar efter spelarnas nivå och kunskap. Genom att sprida ut träningarna på flera dagar så kan vi enklare anpassa träningarna. Vi anser helt enkelt att vi kan bedriva bättre träningar med högre tempo om vi har 1,5 timme istället för 4-5 timmar som många andra camper har. 

Vill du veta mer?

Fyll i din e-post och stad nedan så kommer du se aktuella priser för just din stad.

Detta är ingen anmälan utan endast för att hålla dig uppdaterad om priserna. 

Genom att fylla i din e-postså kommer du få mail om med mer information om höstlovscampen och andra event från CS Academy. Du kan när som helst avsluta våra utskick genom ett enkelt klick.