Akademiprogram Barcelona

Spela och träna i Barcelona 1 - 10 månader!

CS Academy Barcelona erbjuder i samarbete med Footvia Academy spelare i åldern 16 till 28 år möjligheten att spela och träna fotboll i Barcelona från 1 månad till 10 månader!

Programmet erbjuder 
– Tre förmiddagsträningar per vecka
– Fyra kvällsträningar med spanskt lag
– Seriematcher 
– Boende
– Mat
– Transporter
– Kläder

Uppstart säsongen 2022/2023
22 augusti

Förmiddagsträning

Under din vistelse i Barcelona så kommer du få mer fotboll än du är van vid. Under året kommer tränarna se till att du har lärt dig den spanska metodiken. 

Under tre förmiddagar varje vecka kommer du få träning med våra spanska tränare. Här utvecklas du individuellt och du förbereds för att klara av spel i en spansk klubb! 

Eftermiddagsträning

Under eftermiddagarna/kvällarna tränar du med ett lokalt spanskt lag. Vilket lag du tränar med beror på din nivå. Vi samarbetar med klubbar på alla nivåer. Från amatörklubbar till proffsklubbar.

 

Boende

Alla spelare i akademin bor tillsammans i ett stort hus med gångavstånd till stranden strax utanför Barcelona (El Masnou) 

Du blir varje dag serverad frukost, lunch och middag i huset och representant från Footvia eller CS Academy finns tillgängliga i huset varje dag. 

 

 

CSN eller Jobb

Spelare över 18 år
Spelare över 18 år har möjlighet att finansiera sin vistelse i Barcelona med ett svenskt heltidsjobb. Arbetstiderna anpassas efter ditt fotbollsschema. 

Läs mer om vårt samarbete med Releasy på https://releasy.se/2020/11/releasy-ingar-partnerskap-med-barcelona-football-service-for-att-hjalpa-unga-till-en-blivande-fotbollskarriar/

Spelare över 20 år
Är du över 20 år kan du få CSN-bidrag för din vistelse i Barcelona om du också väljer att studera minst 3 timmar per dag. Vi hjälper dig med hela processen. 

Priser

Betala månad för månad (Minst 3 månader)
€1600 per månad

1 månad
€2000

6 månader
€9600

10 månader
€15000

BILDER FRÅN FÖRMIDDAGSTRÄNINGARNA

Testa en vecka innan?

Kortaste perioden för vårt program är en månad. Det går alltså inte komma bara en vecka. Vi erbjuder dock 3 stycken “Tryout-veckor” under 2022. 

Datum
8 – 13 maj 2022
24 – 31 juli 2022
4 – 11 december 2022

Kontakta oss på info@csacademyfootball.com för mer information.

Anmälan Säsongen 2022/2023

Kontakta oss på info@csacademyfootball.com för anmälan

Betalningsvillkor
Första betalningen för anmälan är på €300 och skall betalas inom 10 dagar från anmälan. Resten skall betalas  en månad innan programmet startar. 

Sista anmälningsdag
Vi har ingen sista anmälningsdatum utan går anmäla sig så länge det finns plats. Önskar du jobb eller CSN rekommenderar vi anmälan 2-3 månader innan så vi hinner ordna detta.