CS ACADEMY

BARCELONA

Vi är CS Academy

CS Academy drivs att svenska och spanska tränare från Barcelona! CS är i första hand till för spelare som redan spelar i ett lag i ett lag men som behöver något extra utöver sin ordinarie lagträning. 

CS Academy i Sverige
CS Academy sågs sitt ljus i Sverige under sommaren 2020 och har sedan dess haft över 300 spelare i träning. Vårt projekt i Sverige är något vi är mycket stolta över. En gång i veckan erbjuder vi unga talanger födda mellan 2006 – 2013 extraträning med välutbildade tränare. 

Under en normal träning har vi mellan 5-15 spelare och våra helgträningar är just nu ett icke vinstdrivande projekt. En träning hos oss kostar i snitt ca 100kr och allting återinvesteras i träningsplaner, material, kläder och tränarlöner!

CS Academy i Barcelona
Vad vi gör i Barcelona skiljer sig mot vad vi gör i Sverige. I Barcelona jobbar vi med ett akademiprogram med en annan akademi som heter Footvia. Här erbjuder vi spelare över 16 år att träna upp till 7 träningar i veckan! För svenska spelare kan vi erbjuder boende, jobb eller CSN. 

Varför spela med CS Academy?
Vi anser att kombinationen CS och lagträning är den bästa! I sitt lag så tränar man varje vecka med samma spelare och samma spelare. Att lägga till CS-träning utöver sin ordinarie träning så får man en mer variationsrik träning man får lära sig spela med spelare man inte känner. Förutom annan fotbollsträning så är det också ett perfekt tillfälle att få nya vänner! 

Köper man ett säsongskort hos oss så får man alla träningar med oss under ett helt år. Det inkluderar också träning varje dag på varje lov. Har ni samma passion för detta projekt som vi har – bli en del av oss!

Facebook

Facebook.com/csacademyfootball

Instagram

Instagram.com/csacademyfootball

E-mail

info@csacademyfootball.com