Information och policy kring Covid-19

Hej!

Mitt namn är Christoffer och jag kommer vara med er under hela turneringen i Barcelona. Jag bor och jobbar heltid med fotbollen i Barcelona. Jag, och övriga som jobbar på CS Academy, förstår att en av era största funderingar är kring Corona och om det går att resa till Barcelona.

Vi är givetvis inte experter men vi kommer ändå berätta hur vi ser på saken. Fotboll får spelas i Barcelona just nu. Vi har nu grupper från Sverige som kommer 10 – 15 januari, mars, april och hela maj. Vi jobbar alltså redan nu med olika fotbollsamps i Barcelona varje månad.

Vi både hoppas och tror att det kommer gå lika bra även under sommaren 2021. Under förra sommaren, 2020, var Covid-nivåerna väldigt låga och olika camps kunde genomföras 2020. Vi är väldigt hoppfulla om att 2021 kommer gå minst lika bra och speciellt nu när vaccineringen är igång.

Men trots detta så förstår vi att det ändå finns en del osäkerhet.

Vi kan erbjuda detta:
Om ni avbokar före sista januari så får ni tillbaka er deposition ni har inbetalt.
Avbokar ni efter januari få får ni tillbaka er inbetalda summa när vi hittat en ersättare till er.

Vid inställd cup:
Om det är så att cupen mot all förmodan ändå ställs in kommer vi att arrangera ett träningsläger istället och där vi spelar matcher mot spanska lag.
Om ni ej vill delta på det eller det inte går, så kommer ni få tillbaka er inbetalda summa minus depositionen. Depositionen kommer återges i en värdecheck på 1000kr som ni kan använda på en ny resa eller till träningar med CS Academy.

Vi hoppas att ni med denna information känner en trygghet med att boka via oss. Vi vill även påminna om att vi behöver er bokning senast 30 januari.

Vi ses i Barcelona!