CS ACADAMY Karlstad

UPPSTART KARLSTAD 15 SEPTEMBER!

Välkomna till vår största satsning i Karlstad någonsin! Från 15 september erbjuder vi din son eller dotter träning baserat på våra principer från Barcelona! 

Träningsdagar
Söndagar kl 09:00 – 10:00

Var 
Solstadens IP

För
Spelare födda 2013 – 2015

Träningsperiod och kostnad
15 september – 15 december: 3000kr

Info betalning
Du gör anmälan nu men du kan vänta med betalning till den 25 augusti. Du behöver bara betala om vi är minst 15 spelare. 

Antal platser
25

Nivåindelning

Vi anser att spelare som kommit lite längre i sin utveckling behöver träna med andra spelare som kommit extra långt i sin utveckling. Därför kommer vi dela spelarna i två träningsgrupper.

Matcher och teori

Vårt upplägg i Karlstad kommer vara precis som vårt upplägg vi har i Barcelona. Under hösten kommer vi spela ett antal matcher samt erbjuda teori online.

Matchtröja till matcher
Alla spelare som gör en anmälan före 1 augusti får en matchtröja från CS Academy Barcelona utan extra kostnad. Vilken nummer man får baseras på den ordning man anmäler sig. När man gör sin anmälan får man välja ett nummer till tröjan. Det finns bara ett nummer till varje tröja. Så den som anmäler sig först får välja nummer först. 
Gör anmälan i dag för att säkerställa att just ditt barns favoritnummer finns ledigt. 

Teori
När vi haft olika camper och cuper med spelare från Sverige har vi märkt många spelare inte alltid fått taktiskt utbildning eller teori hos sina klubbar. För spelare i Karlstad kommer vi erbjuda onlineutbildning via olika videos vi gör direkt från Barcelona. 

Detta kommer vara videos om hur vi spelar i Barcelona men även om enstaka positioner. Te.x kommer vi tillägna en hel video åt en enstaka position och vilka utmaningar spelare på den positionen utsätts för. Detta kan vara exempelvis en vänsterytter. Hur ska vänsteryttern agera i olika situationer? Var bör han positionera sig om vår centrala mittback har bollen? Hur ska han sätta press på motståndarnas högerback? 

Exempel på video
Samtliga våra CS-lag spelar på samma sätt. Dock kan enstaka matcher variera beroende på vilka typer av spelare vi har och vi försöker lära spelarna att vara taktisk flexibla. En av våra grundformationer är 3-2-1 och detta är en formation vi spelar om vi har många offensiva spelare i laget. 
Se en video om hur vi spelar på: https://csacademyfootball.com/spelmodell/

Träna i Barcelona
Alla som är en del av CS Academy Karlstad kan även träna med vår akademi i Barcelona helt utan kostnad. Vi tränar varje söndagseftermiddag!

Chans att bli selekterad till cup
Om man håller extra hög nivå kan man bli selekterad att spela cup med vår spanska akademi. Vi har just nu två lag. Ett lag födda 2012 och ett lag födda 2014. Under vår senaste cup (juni 2024) kom vårt 2014-lag 2:a och vårt 2012-lag vann finalen med 8-2. 

ANMÄLAN Karlstad

Gör anmälan före 1 augusti och vi erbjuder
Matchtröja från CS Academy Barcelona (De som anmäler sig först får välja nummer först)
Träningst-shirt från CS Academy Barcelona 

För att göra anmälan klicka på länken nedan. När du gjort anmälan och betalning så skickas du automatiskt vidare till en sida där du väljer vilket nummer ditt barn vill ha på matchtröjan. OBS: Bara en spelare kan ha te.x nummer 8. 

OBS: Notera vi endast har 25 platser. Först till kvarn!