Uttagning CS SELECT

Behöver din son eller dotter extra utmanande träning? Den 10 september till 10 december erbjuder vi träning en gång i veckan för spelare som kommit lite längre i sin utveckling.

Tidsperiod komplementsträning
16 september – 16 december 2023

Var: Karlstad kl 09:00 – 10:00 varje helg (söndagar) 

För vilka
Träningarna är endast för spelare uttagna av CS Academy födda mellan 2011 – 2014. Vi söker spelare som ligger långt fram i sin utveckling. 

Provspel
För att kunna delta på våra träningar så måste man först genomgå ett provspel. 
Provspelet sker söndag den 17 september på Västerstrands IP kl 09:00 – 10:00

Antal platser
Vi har totalt 20 platser. 

Förmåner som CS Select-spelare

Vi kommer från och med nu ge extra förmåner till CS Select-spelare och olika belöningar ju längre man varit i select. 

Rabatt på cuper utomlands.
För varje 3-månadsperiod man varit medlem i CS Select så ger vi €100 rabatt på cup med CS Academy. Rabatten gäller max €400 (4 perioder). Rabatten gäller inte cuper där vi spelar med endast uttagna spelare.

Träna med spanskt lag
Vi erbjuder träning med spanskt lag för de som vill besöka Barcelona. Detta är något vi kan erbjuda tack våra samarbetspartners i Barcelona. 
Om man har varit med 2 perioder med CS Academy kan vi erbjuda en veckas träning med en spansk klubb mot en kostnad. Kostnaden kan variera beroende på klubb. När man varit med 4 perioder så kommer man kunna träna gratis en vecka (man behöver betala eget boende)

Förtur cuper för uttagna spelare
Vi kommer under första halvan av 2024 att spela två cuper utomlands för endast uttagna spelare. Om man är med i CS Select så behöver man inte delta i provspel för att vara med utan man har förtur att spela cuper. Vi kommer spela en cup i februari i Barcelona och en cup i slutet av juni utanför Alicante. Under dessa cuper har vi tidigare mött lag som FC Barcelona, Benfica, Marseille, Girona, Swansea, Wolves, Montpellier mfl. 

Höstcamp 2024 i Barcelona
Under höstlovet 2024 kommer vi erbjuda en veckas camp i Barcelona exklusivt för CS Select-spelare. Då kommer man kunna träffa och spela med CS-spelare från andra städer. Vi kommer även bjuda in spanska tränare som gör en utvärdering av varje spelare, där man får reda på sina styrkor/svagheter och vad men behöver träna extra på. Vi både tror och hoppas att detta kommer vara en riktigt givande vecka. Pris för detta kommer vi ha klart senare i höst men priset kommer variera lite beroende på hur länga man varit CS-spelare.

Komplementräning maj till augusti

Vi anser att behovet av kompletterande träning vid sidan av den ordinarie träningen blir viktigare och viktigare. Under en normal lagträning finns det inte alltid tid eller kunskap att kunna utveckla individen. Oftast läggs all tid på att utveckla gruppen som lag. Vi anser också att spelare som har kommit lite längre i sin utveckling ska kunna träna med andra spelare som har samma driv och som också kommit lite längre i sin utveckling. Därför startar vi en av våra största satsningar någonsin. 

Samtliga våra huvudtränare innehar stor erfarenhet av att träna unga talanger. Priset för hela perioden kommer ligga på endast 3000kr.

Datum Göteborg: Första träningen sker den 10 september. Därefter tränar vi varje helg kl 10:00 – 11:00. 

Övrig information

Antal platser
Vi har totalt 20 platser under perioden. Under träningarna kommer vi i första hand dela in efter ålder. Om en spelare ligger väldigt långt fram i sin åldersgrupp så finns möjlighet att träna med äldre.

Priser och innehåll
Priset för hela perioden är 3000kr. I priset ingår en t-shirt från CS Academy

Datum för besked
Senast den 11 september kommer ni få besked om er son/dotter blivit uttagen att träna med CS Select. Om han/hon blir uttagen så behöver betalning vara inne senast 14 september. 

Anmälan provspel

Gör anmälan nedan för att delta i provspelet. Provspelet är gratis att delta.