Uttagning CS SELECT

Behöver din son eller dotter extra utmanande träning? Den 2 september till 2 december erbjuder vi träning en gång i veckan för spelare som kommit lite längre i sin utveckling.

Tidsperiod komplementsträning
2 september – 2 december 2023

Var: Malmö lördagar eller söndag kl 09:45 – 11:00 (Heleneholms IP)

För vilka
Träningarna är endast för spelare uttagna av CS Academy födda mellan 2011 – 2014. Vi söker spelare som ligger långt fram i sin utveckling. 

Provspel
För att kunna delta på våra träningar så måste man först genomgå ett provspel. Provspelet sker den 27 augusti kl 17:00 på Heleneholms IP. Anmälan gör du längst ner. 

Det är gratis att delta på provspelet.

Antal platser
Vi har totalt 20 platser i Malmö under september – december.

Förmåner som CS Select-spelare

Vi kommer från och med nu ge extra förmåner till CS Select-spelare och olika belöningar ju längre man varit i select. 

Rabatt på cuper utomlands.
För varje 3-månadsperiod man varit medlem i CS Select så ger vi €100 rabatt på cup med CS Academy. Rabatten gäller max €400 (4 perioder). Rabatten gäller inte cuper där vi spelar med endast uttagna spelare.

Träna med spanskt lag
Vi erbjuder träning med spanskt lag för de som vill besöka Barcelona. Detta är något vi kan erbjuda tack våra samarbetspartners i Barcelona. 
Om man har varit med 2 perioder med CS Academy kan vi erbjuda en veckas träning med en spansk klubb mot en kostnad. Kostnaden kan variera beroende på klubb. När man varit med 4 perioder så kommer man kunna träna gratis en vecka (man behöver betala eget boende)

Förtur cuper för uttagna spelare
Vi kommer under första halvan av 2024 att spela två cuper utomlands för endast uttagna spelare. Om man är med i CS Select så behöver man inte delta i provspel för att vara med utan man har förtur att spela cuper. Vi kommer spela en cup i februari i Barcelona och en cup i slutet av juni utanför Alicante. Under dessa cuper har vi tidigare mött lag som FC Barcelona, Benfica, Marseille, Girona, Swansea, Wolves, Montpellier mfl. 

Höstcamp 2024 i Barcelona
Under höstlovet 2024 kommer vi erbjuda en veckas camp i Barcelona exklusivt för CS Select-spelare. Då kommer man kunna träffa och spela med CS-spelare från andra städer. Vi kommer även bjuda in spanska tränare som gör en utvärdering av varje spelare, där man får reda på sina styrkor/svagheter och vad men behöver träna extra på. Vi både tror och hoppas att detta kommer vara en riktigt givande vecka. Pris för detta kommer vi ha klart senare i höst men priset kommer variera lite beroende på hur länga man varit CS-spelare.

Komplementräning September - December

Vi anser att behovet av kompletterande träning vid sidan av den ordinarie träningen blir viktigare och viktigare. Under en normal lagträning finns det inte alltid tid eller kunskap att kunna utveckla individen. Oftast läggs all tid på att utveckla gruppen som lag. Vi anser också att spelare som har kommit lite längre i sin utveckling ska kunna träna med andra spelare som har samma driv och som också kommit lite längre i sin utveckling. Därför startar vi en av våra största satsningar någonsin. 

Samtliga våra huvudtränare innehar UEFA A och stor erfarenhet av att träna unga talanger. Priset för hela perioden kommer ligga på endast 3000kr.

Datum Malmö

Träningarna sker på Heleneholms IP om inget annat anges inom parentes.

Söndag 3 september kl 09:45 

Söndag 10 september kl 09:45 
Lördag 16 september kl 09:45
Söndag 24 september kl 09:45
Lördag 30 september kl 09:45
Söndag 8 oktober kl 14:00
Söndag 15 oktober kl 13:30
Söndag 22 oktober kl 09:45
Lördag 28 oktober kl 09:45
Söndag 5 november kl 09:45
Söndag 12 november kl 09:45
Söndag 19 november kl 09:45
Söndag 26 november kl 09:45
Söndag 3 december kl 09:45

Övrig information

Antal platser
Vi har totalt 20 platser under perioden. Under träningarna kommer vi i första hand dela in efter ålder. Om en spelare ligger väldigt långt fram i sin åldersgrupp så finns möjlighet att träna med äldre.

Priser och innehåll
Priset för hela perioden är 3000kr. I priset ingår en t-shirt från CS Academy

Datum för besked
Senast den 28 augusti kommer ni få besked om er son/dotter blivit uttagen att träna med CS Select. Om han/hon blir uttagen så behöver betalning vara inne senast 1 augusti. 

Vad händer om man inte kommer med, kan man träna ändå?
Om man inte blir uttagen så kan man inte träna med CS Select. Vi kan däremot erbjuda träning varannan helg i våra öppna träningar. Vi har dock max 20 platser där, och det är först till kvarn. Ni kan redan nu göra en anmälan dit, och om ni sedan blir uttagen till CS Select så flyttar vi er anmälan. 
Ni kan anmäla er till dessa träningar på: https://csacademyfootball.com/hosttraning-malmo/

Anmälan provspel

Gör anmälan nedan för att delta i provspelet. Provspelet är gratis att delta i.