Uttagning CS SELECT

Uppstart komplementsträning i Malmö den 13 maj!

Från den 13 maj 2023 erbjuder vi spelare födda 2011 – 2014 som har kommit längre i sin utveckling komplementsträning med UEFA A-tränare! 

Tidsperiod komplementsträning
13 maj 2023 till 19 augusti. Cirka 15 träningspass. 

Var: Malmö kl 10:00 (Mellanhedens IP/Heleneholms IP)

För vilka
Träningarna är endast för spelare uttagna av CS Academy. Vi söker spelare som ligger långt fram i sin utveckling. Se kriterier nedan för uttagning. 

Antal platser
Vi har 10 platser till varje åldersgrupp

Provspel sker 14 maj kl 10:30 på Mellanhedens IP. Till träningen den 14 maj kan alla delta. Efter det är det endast för uttagna spelare.
Det är gratis att delta den 14 maj.

 

Komplementräning maj till augusti

Vi anser att behovet av kompletterande träning vid sidan av den ordinarie träningen blir viktigare och viktigare. Under en normal lagträning finns det inte alltid tid eller kunskap att kunna utveckla individen. Oftast läggs all tid på att utveckla gruppen som lag. Vi anser också att spelare som har kommit lite längre i sin utveckling ska kunna träna med andra spelare som har samma driv och som också kommit lite längre i sin utveckling. Därför startar vi en av våra största satsningar någonsin. Från maj till slutet av augusti kommer vi erbjuda träningar för selekterade spelare.

Samtliga våra huvudtränare innehar UEFA A och stor erfarenhet av att träna unga talanger. Priset för hela perioden kommer ligga på endast 2700kr.

Datum Göteborg: 14 maj, 28 maj, 4 juni, 10 juni, 17 juni, 18 juni, 2 juli, 8 juli, 15 juli, 22 juli, 30 juli, 9 augusti, 12 augusti, 19 augusti

Hur blir man uttagen?

Det finns två sätt att bli uttagen till våra träningar

1: Provspel
Vi erbjuder provspel 14 maj kl 10:30 – 11:30. Det är helt gratis att delta på provspelet. Provspelet sker på Mellanhedens IP
ANMÄL DIG TILL PROVSPEL HÄR

2. Ansökan
Om man inte kan delta på provspelet så kan man ändå ansöka. Ju mer information vi får om spelaren ju större chans att bli uttagen. 
GÖR ANSÖKAN HÄR
Sista ansökningsdag är 1 maj 2023

Övrig information

Antal platser
Vi har max 12 platser till varje åldersgrupp. Under träningarna kommer vi i första hand dela in efter ålder. Om en spelare ligger väldigt långt fram i sin åldersgrupp så finns möjlighet att träna med äldre.

Priser och innehåll
Priset för hela perioden är 2700kr. I priset ingår en t-shirt och en tjocktröja för CS Academy. 
OBS: Kläderna kommer att ges ut till spelarna i slutet av maj 2023. 
Under perioden 14 maj till 19 augusti så erbjuder vi minst 15 träningar. 

Bästa spelaren
De två bästa spelarena kommer kunna delta i cup i Barcelona under februari 2023 utan kostnad. Det enda man betalar själv är sitt flyg.