Uttagning CS SELECT

Behöver din son eller dotter extra utmanande träning? Den 18 februari 2024 har vi ett nytt intag för vår selekterade träningsgrupp i Örebro! 

Tidsperiod komplementsträning
25 februari – 28 april 2024

Var: Örebro söndagar kl 09:00 – 10.00 samt en del fredagar.

Pris: 3000kr

För vilka
Träningarna är endast för spelare uttagna av CS Academy födda mellan 2011 – 2014. Vi söker spelare som ligger långt fram i sin utveckling. 

Provspel
För att kunna delta i vår träningsgrupp så behöver man först genomgå ett provspel. Provspelet sker den den 18 februari kl 11:30 – 13:00 och det är gratis att delta. 

Antal platser
Vi kommer ta in upp till 5 nya spelare i CS Select. Om man inte blir uttagen i CS Select så kan vi erbjuda plats i vår nya utvecklingsgrupp. Läs mer nedan. 

Förmåner som CS Select-spelare

Vi kommer från och med nu ge extra förmåner till CS Select-spelare och olika belöningar ju längre man varit i select. 

Rabatt på cuper utomlands.
För varje 3-månadsperiod man varit medlem i CS Select så ger vi €100 rabatt på cup med CS Academy. Rabatten gäller max €400 (4 perioder). Rabatten gäller inte cuper där vi spelar med endast uttagna spelare.

Träna med spanskt lag
Vi erbjuder träning med spanskt lag för de som vill besöka Barcelona. Detta är något vi kan erbjuda tack våra samarbetspartners i Barcelona. 
Om man har varit med 2 perioder med CS Academy kan vi erbjuda en veckas träning med en spansk klubb mot en kostnad. Kostnaden kan variera beroende på klubb. När man varit med 4 perioder så kommer man kunna träna gratis en vecka (man behöver betala eget boende)

Förtur cuper för uttagna spelare
Vi kommer under första halvan av 2024 att spela två cuper utomlands för endast uttagna spelare. Om man är med i CS Select så behöver man inte delta i provspel för att vara med utan man har förtur att spela cuper. Vi kommer spela en cup i februari i Barcelona och en cup i slutet av juni utanför Alicante. Under dessa cuper har vi tidigare mött lag som FC Barcelona, Benfica, Marseille, Girona, Swansea, Wolves, Montpellier mfl. 

Höstcamp 2024 i Barcelona
Under höstlovet 2024 kommer vi erbjuda en veckas camp i Barcelona exklusivt för CS Select-spelare. Då kommer man kunna träffa och spela med CS-spelare från andra städer. Vi kommer även bjuda in spanska tränare som gör en utvärdering av varje spelare, där man får reda på sina styrkor/svagheter och vad men behöver träna extra på. Vi både tror och hoppas att detta kommer vara en riktigt givande vecka. Pris för detta kommer vi ha klart senare i höst men priset kommer variera lite beroende på hur länga man varit CS-spelare.

ELITTRÄNARE MED PÅ TRÄNINGARNA

En av våra tränare är Jimmy Högberg. Jimmy coachade så sent som i somras CS Academy under en cup utanför Alicante.

Jimmy har tidigare jobbat flera år i Örebro SK A-lag som tränare. Han har tidigare även varit i brasilianska högstaligan samt Estlands landslag.

Jimmy kommer vara med på några av passen under hösten. 

 

Ny utvecklingsgrupp

Om man inte blir uttagen i vår CS Select-grupp så har vi från och med den 25 februari en ny utvecklingsgrupp. Denna träningsgrupp tränar samtidigt som CS Select och är för spelare som behöver mer träning men som ännu inte riktigt är redo för Select-gruppen.

Om man är med i denna grupp och utvecklas bra så flyttas man till CS Select när man är redo! 

Pris utvecklingsgrupp: 3000kr per kvartal

Om man är med i vår utvecklingsgrupp så har man €100 rabatt på nästa cup i Barcelona som sker den 24 – 30 juni 2024.
Läs mer om den på https://csacademyfootball.com/turnering-sommar-2024/

Anmälan

Deadline anmälan: 17 februari kl 18:00 eller tills platserna är fulla. 

Provspelet är gratis att vara med på.