Spela med CS Select

Spela turnering med oss!

Spela med CS SELECT

CS Select är vårt lag för uttagna spelare i åldersgrupperna U14 (2008/2009) och U16 (2006/2007). CS Select är för spelare som kommit lite längre i sin utveckling och som vill spela internationella turneringar. 

Nästa turnering: 27 juni – 3 juli i Barcelona

Så spelar du: För att spela i CS Select så behöver du vara med på en uttagning i Sverige.

Nästa uttagning: 27 mars i Göteborg kl 10:00 på Heden

Den bästa spelaren under uttagningen i Göteborg får följa med gratis till Barcelona (Betalar endast egna flyget).

PRISER

Priser uttagning
Priset för att delta på uttagningen i Göteborg är 150kr. Om du gör anmälan före 13 mars så är priset endast 50kr.

Vi har endast plats för 30 spelare så gör din anmälan i dag!

Priser Barcelona
Den bästa spelaren under uttagningen i Göteborg får följa med och spela utan kostnad. Man betalar endast sitt egna flyg. För övriga spelare så kostar det €950 och det inkluderar deltagande i turnering, flygtransfer, matchkläder, hotell, frukost, lunch, middag och dagliga transporter.

 

Så fungerar uttagningen

Under uttagningen i Göteborg så utvärderas samtliga spelare. och redan direkt efter träningen så kommer man få reda på vem den uttagna spelaren är.

Dagen efter uttagningen kommer 10 spelare i varje åldersgrupp för erbjudande om att spela med CS Select. Dessa spelare har då 7 dagar på sig att svara om man vill vara med eller inte. Tackar man då JA är priset €950. 

Efter 7 dagar kommer ytterligare några spelare få erbjudande om att spela med CS Select. Hur många spelare det är beror på hur många av de första 10 som tackade JA och till vilka positioner vi behöver spelare till. 

Alla är välkomna

Om man inte blir uttagen till CS Select så kan man ändå vara med och spela under turneringen i Barcelona för våra öppna lag. Vi har anmälda lag för:

F12, F14, P10, P11, P12, P14, P16. 

Läs mer och gör din anmälan på https://csacademyfootball.com/fit-summer-2022/

GÖR ANMÄLAN NU

Price: 50,00 Kr
0,00 Kr