Träna med oss i Göteborg

Lördagar kl 10:00 på Heden!

Är din son eller dotter född mellan 2008 och 2014 och vill träna extra? Varje lördag erbjuder vi extraträning med UEFA-utbildade tränare i Göteborg. Om du inte är nöjd med träningen så erbjuder vi pengarna tillbaka!

Träningstider
Lördagar kl 10:00 (Heden)

Så funkar det
Vi finns redan i dag i flera städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. Vi erbjuder tre stycken månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Pengarna tillbaka om ni inte är nöjd
Om ni inte är nöjd med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Detta om ni meddelar oss samma dag som er träning.

Anmälan gör du längst ner på sidan.

Se även:
Påsklovscamp Göteborg
Sommarcamp Göteborg
Höstlovscamp Göteborg

Vi är cS Academy

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2008 – 2014 få extraträning en gång i veckan utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

 

Vår tränare

Mirza Saltagić
Mirza innehar UEFA:s avancerade tränarutbildning och jobbar bland annat som lärare i Göteborg. Mirza har tidigare varit tränare i bland annat GAIS.

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Våra priser

Vi är helt övertygande om att det går kombinera bra träning med bra priser.

Vi tror också på flexibilitet! Därför erbjuder vi flera upplägg. Vi erbjuder månadskort, kvartalskort och ett träningspaket med 10 träningar.

Betala månadsvis
Vi erbjuder tre olika månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Guld: Alla träningar varje månad. Pris 499kr per månad.
Silver: Tre träningar per månad. Pris 449kr per månad
Brons: Två träningar per månad: Pris 379kr per månad
KÖP MÅNADSKORT HÄR

Betala kvartalsvis
Det är även möjligt att betala varje kvartal. Vårt pris är 1299kr och då kan man träna så mycket man vill under dessa tre månader.
KÖP KVARTALSKORT HÄR

Träningspaket
Om man är osäker på hur mycket tid man har att träna så kan man köpa ett träningspaket på 10 träningar. Dessa träningar kan man då utnyttja när man vill inom 12 månader. Perfekt om man har andra aktiviteter på helgerna.
Pris träningspaket med 10 träningar: 2599kr
KÖP TRÄNINGSPAKET HÄR

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Anmäl dig här till vårt månadskort för Göteborg

Ditt månadskort förnyas automatisk varje månad och du kan när du vill säga upp det på vår hemsida.

0,00 Kr