CS Academy!

Träna extra varje helg

Träna med oss i Göteborg

Lördagar kl 10:00 på Heden!

Prova gratis 18 september!

Är din son eller dotter född mellan 2007 och 2013 och vill träna extra? Varje lördag erbjuder vi extraträning med UEFA-utbildade tränare i Göteborg. Om du inte är nöjd med träningen så erbjuder vi pengarna tillbaka!

PROVA PÅ-TRÄNING 18 SEPTEMBER
Den 18 september erbjuder vi en gratis prova på-träning i Göteborg. Vi har plats för max 15 spelare. Gör anmälan längst ner på sidan!

Träningstider
Lördagar kl 10:00 (Heden)

Så funkar det
Vi finns redan i dag i hela åtta städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. Vi erbjuder tre stycken månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Pengarna tillbaka om ni inte är nöjd
Om ni inte är nöjd med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Detta om ni meddelar oss samma dag som er träning.

HÖSTLOVSCAMP
Under höstlovet har vi även en Camp i Göteborg. Vi har plats för 30 spelare och det är först till kvarn! Läs mer på https://csacademyfootball.com/hostlovscamp-2021/

Är du intresserade? Fyll i din e-post så kommer du till våra priser

Vi är cS Academy

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i veckan utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

 

Våra tränare

Våra tränare i Göteborg är alla väldutbildade med stor erfarenhet att utveckla spelare i olika åldrar. 

Mirza Saltagić
Mirza innehar UEFA:s avancerade tränarutbildning och jobbar bland annat som lärare i Göteborg. Mirza har tidigare varit tränare i bland annat GAIS.

Alan Wandi
Alan innehar UEFA B tränarutbildning. Alan har erfarenhet från både dam och herrfotboll. Tidigare tränare för GAIS U19/ U17, Kungsbacka Damer och Kållered SK herrar division 3. Alan brinner för det taktiska spelet samt att utveckla spelare.

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi tre olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Alla helgträningar. Kom så mycket du vill! 

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Så tränar vi

Tränar din son eller dotters lag 2, 3 eller 4 pass i veckan med sitt klubblag? Då kan vi erbjuda ett extrapass varje helg utöver sin ordinarie träning.

Genom att delta på våra träningar så får din son/dotter möjlighet att träna med andra spelare som vill bli bättre, är seriösa samtidigt som han/hon för möjlighet att få nya vänner.

En typisk träning:
En typisk träning med oss pågår i ca 75-90 minuter. Detta inkluderar uppvärmning och 15 minuter styrka i slutet från Vamos Football Fitness. 

Under träningarna jobbar vi i små grupper där fokus är på de tekniska momenten, dribblingar, 1 mot 1, 2 mot 1. Vi anpassar grupperna och träningarna efter spelarnas nivå så att man hela tiden stimuleras och utvecklas.

  

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Anmäl dig här till vår prova på-träning i Göteborg 18 september