CS Academy!

Träna extra varje helg

3 april - 30 oktober

Träna i Motala

Är din son eller dotter född mellan 2008 och 2014 och vill träna extra? Då erbjuder vi varje söndag kl 18:00 träningar i Motala med utbildade tränare! 

Så funkar det
Mellan 3 april och 30 oktober erbjuder vi minst 25 extraträningar i Motala med duktiga tränare. Oavsett vilket lag man spelar i så man kan man vara med oss och träna

Priser
Välj mellan att träna hela perioden eller köp ett 10-kort. Med 10-kort så erbjuder vi 10 träningar att utnyttja när man vill.

Hela perioden: 3500kr
10-kort: 2500kr

Betalning
Vid anmälan betalas 250kr. Resten betalas senast 25 mars.

Platser
Träningarna kommer endast starta upp 3 april om vi har minst 12 anmälda spelare.
Vi tar emot max 25 spelare. Första till kvarn.

Tränare
Ove Bäcklin
Mats Nilsson

Spelplatser
Idrottsparken
Råssnäs (Under sommaren)

Anmälan gör du längst ner på sidan

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra avancerade extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vilka kan va med?

CS Academy är en akademi som är öppen för alla oavsett vilket lag man spelar med i dag.

Har man som ambition att utvecklas och bli så bra som möjligt – då ska man anmäla sig.

Är man osäker om man vill ge 100% på varje träning – då ska man inte anmäla sig.

 

 

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Anmäl dig till vår månadskort i dag!

0,00 Kr