CS Academy!

Träna extra varje helg

Träna med oss i Stockholm

Lördagar och söndagar!

Träning varje helg

Är din son eller dotter född mellan 2007 och 2013 och vill träna extra? Varje söndag erbjuder vi extraträning med utbildade tränare i Stockholm!

ENSKEDE IP
Varje lördag och söndag kl 10:00 – 11:15 på Enskede IP

SUNDBYBERG/SOLNA
I slutet av september börjar vi träna i Sundberg och Solna. Är du intresserad av att träna med oss här? Gör intresseanmälan här nedan

PRISER
Månadskort lördagar: 490kr 
Månadskort söndagar: 490kr
Månadskort söndagar + lördagar: 590kr

Helgens träningar
Lördag 18 september kl 09:30 (Enskede IP)
Söndag 19 september kl 10:00 (Enskede IP)

Intresseanmälan Sundbyberg/Solna

Fyll i din e-post för att göra intresseanmälan för Sundbyberg/Solna.  Vill du anmäla dig till Enskede så gör du det längst ner.

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi fyra olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

PREMIUM
Med premium så får du träna mycket du vill i både norra och södra Stockholm! 
Vårt pris: 590kr per månad. 

GULD
Alla helgträningar i Norra eller Södra Stockholm. Kom så mycket du vill! 
Vårt pris: 490kr per månad

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 440r per månad

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 390kr per månad

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Avancerade träningar

Utöver våra veckoträningar så erbjuder vi från den 28 augusti även avancerade träningar för spelare som kommit lite längre i sin utveckling. Dessa träningar sker en gång i månaden och är för spelare födda 2007 – 2010.

Läs mer på https://csacademyfootball.com/stockholm-cs-select

 

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Anmäl dig till vårt månadskort nu!

Vid köp av premium så ingår både lördagar och söndag. Vid köp av övriga månadskort så väljer du mellan lördagar och söndagar.
– För våra månadskort har vi varken uppsägningstid eller bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt månadskort. Detta måste göras minst 3 dagar innan nästa dragning.
– Är du inte nöjd med din första träning så erbjuder vi pengarna tillbaka. Detta gäller endast om du säger upp ditt månadskort samma dag som din första träning. Säger du upp senare så görs ingen återbetalning.
– Om fler än 2 träningar behövas ställas in under en kalendermånad så gör vi en återbetalning på 120kr per träning från träning nr 2 till de spelare som har anmält närvaro senast två dagar innan träningen. Om endast en träning ställs in under en månad så erbjuder vi ingen kompensation.
0,00 Kr