CS Academy presenterar

Höstlovscamp

Föranmäl dig till vår höstlovscamp

och vi tar ditt spel till nästa nivå

Välkomna till vår sida för föranmälan till vår höstcamp. Ni som gjort en intresseanmälan har nu möjlighet att göra en anmälan innan vi går ut med information till övriga. 

Gör ni er anmälan nu så betalar ni endast 990 kronor för hela veckan istället för 1299 kronor.

Vi har endast 30 platser i varje stad och det är först till kvarn som gäller. 

Det rabatterade priset på 990 kronor gäller tills platserna tar slut och som senast till 16 september kl 23:59.

För tjejer och killar födda 2005 – 2013.

Det nedsatta priset löper ut om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de olika städerna. Därför återkommer vi nu även på höstlovet! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Priser

Priset för att delta i vår camp är 1299 kr för hela veckan men du som gjorde intresseanmälan har nu priset 990 kronor. I priset ingår då: 

– 5 träningar (2 timmar styck, mån – fred förmiddag)
– CS Academy-tröja
– 1000kr rabatt på vårt läger/eller cup i Barcelona 2021
– Tillgång till alla övningar i appen Vamos Football Fitness

Tid och plats

Tider: Måndag till fredag ca 10:00 – 12:00
Platser: Solna, Heden, Malmö Stadion, Junebäckens IP, Lillåns IP
Städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro.

OBS: Vi reserverar oss för att det kan skilja 15-30 minuter på starttiderna enstaka dagar och att enstaka pass kan ske på annat stället.
Göteborg kommer träna måndag – torsdag men med både förmiddagspass och eftermiddagspass på torsdagen.


Anmälan

Anmäl er i dag innan platserna tar slut

VAMOS - Bästa appen för fotbollsspelare

Specifik fotbollstyrka för unga spelare

Styrketräning är en viktig del i alla fotbollsspelares vardag och så även för unga fotbollsspelare. Det är väldigt viktigt att redan i unga åldrar lära sig fotbollsspecifika övningar med rätt teknik för att undvika skador och komma bättre förbered för en lång karriär. 

Kvalité här är väldigt viktigt och därför väljer vi att jobba med appen Vamos som är utvecklad av Örebro SK:s fystränare Jimmy Högberg. 

Varje träning kommer att avslutas med 10-15 minuter med övningar från Vamos. 

Utan kostnad för CS-spelare
Alla spelare i som deltar i vår höstlovscamp kommer även få tillgång till allt material i Vamos utan extra kostnad så att man kan träna hemma eller efter sina träningar med sitt lag. 

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

CS Academy drivs av Barcelona Football Service och alla som deltar under campen har då rabatt där. Te.x kan ni utnyttja rabatten och spela turnering med CS Academy i Barcelona eller delta på några av våra camps där under 2021.

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Från våra sommarcamps

Missa inte nästa camp!


Anmälan

Anmäl er i dag innan platserna tar slut