Höstcamp Barcelona 2024

VÄlkommen till vår HÖSTcamp!

Under höstlovet arrangerar vi en fantastisk camp i Barcelona. Vi erbjuder tre heldagar vid stranden för tjejer och killar födda 2010 – 2015! 

Vill din son eller dotter träna på samma sätt som vi gör i Barcelona? Vill ni lära er våra principer i hur vi spelar i Barcelona? Delta då på vår tredagarscamp i Barcelona med våra spanska tränare! 

Datum och plats
29 – 31 oktober 2024
Barcelona

Kostnad
€300 inklusive t-shirt och lunch

För?
Spelare födda 2010 – 2015. Både tjejer och killar

Program:
10:00 – 11:30: Träning
11:45 – 12:45: Lunch
12:45 – 13:15: Teori
13:30 – 15:00: Träning

Samma schema alla tre dagar.

Anmälan gör man längst ner på sidan. 

Vilka är vi?

CS Academy grundades i Barcelona 2019 med syftet att erbjuda lokala spelare från Barcelona möjligheten att spela turnering med internationella spelare. Vi har sedan dess spelat ett tiotal turneringar i Barcelona och även i Sverige var hälften av spelarna varit från Spanien och hälften från andra länder.

I Barcelona har vi just nu cirka 50 spelare som tränar med oss varje helg samtidigt som vi spelar ligaspel för akademier i Barcelona.


Vad ingår i campen?

Det som ingår i campen är 9 timmar träning med våra spanska tränare. 90 minuter teori. Lunch. T-shirt

Boende
Boende ingår inte i priset utan man bokar eget boende och man bokar eget flyg. 
Vi tränar inne i Barcelona och det finns boende som passar alla. 
Önskar man hjälp med boende så kan vi bistå med hjälp.

Campen sker i området Poblenou. Se bilder nedan på planen

Foton från där vi har campen

Campen sker precis vid stranden. Vi tränar hela dagen och sen möjlighet att hänga på stranden från kl 15:00 där man kan bada eller spela strandfotboll. Perfekt dagar för hela familjen!

 

Teoripass

För oss har varie övning ett syfte och en tanke. För oss är det viktigt att spelarna förstår det syftet och varför vi har en viss övning. Samtliga av våra övningar baseras på vår metodik i Barcelona och vårt spelsätt.

Genom att delta på vår camp i höst får man lära sig hur vi spelar i Barcelona. Om man senare vill spela en cup med oss i Barcelona eller någon annanstans så förstår man redan grunderna i hur vi vill spela. Detta gör att vi på ett snabbare sätt kan bli mer samspelta.

Under teoripasset kommer samtliga spelare får lära sig hur vårt system ser ut. Man får lära sig om vår formation, om hur vi jobbar i speluppbyggnad och om hur vi vill försvara.

Spelarna kommer även få lära sig en del spanska termer, vilket man också kommer ha nytt av.

Samtliga träningar vi har sker även på engelska. Att få uppleva träningar på engelska gör att man kommer bättre förberedd den gången man vill spela cup med oss eller vara med på en camp utomlands.

Hotel

Anmälan höstcamp

ANMÄLAN  ÖPPEN

Just nu är anmälan endast öppen för spelare som tränar extra med oss på helger, som deltog i påsklovscamp eller är anmälda till sommarcamp i Sverige med oss. Under vecka 16 öppnar vi upp anmälan för resterande. 

Gör anmälan nedan.