CS Academy!

Träna extra varje helg

Träna med oss i Göteborg

För dig som är äldre än 16 år!

Kommer snart!

Är du över 16 år och intresserad av extraträningar varje vecka samtidigt som du har chansen att spela till dig provspel i Italien? Nu finns äntligen chansen! CS Academy kan i samarbete med italienska proffsklubben AC Perugua och det internationella projektet erbjuda extraträningar varje helg! 

Gör intresseanmälan!
Våra träningar i Göteborg startar upp så fort vi har 20 spelare. Gör din intresseanmälan redan i dag! Tipsa dina vänner så går det fortare tills vi har 20 spelare!

Rabatt till första 10
De första 10 spelarna som registrerar sig får köpa ett guldkort för 360kr i månaden istället för 560kr i månaden! 

Bästa spelaren till Italien!
Var 3:e månad får den bästa spelaren en gratis resa till Italien där man får delta i en tryout i Perugia! 

När och var
Lördagsförmiddagar på Heden

GÖR INTRESSEANMÄLAN LÄNGST NER PÅ SIDANI

Utvecklas med CS Academy!

Våra extraträningar på lördagar är till för dig som över 16 år och som vill träna extra tillsammans med andra spelare som också brinner för fotbollen! 

Är du 18 år och spelar i en akademiklubb? Du är välkommen att träna med oss. Är du 23 år och spelar i division 4? Du är också välkommen att träna med oss!

Du är välkommen till våra extraträningar oavsett om du spelar i ett lag i dag eller inte!

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Ett unikt upplägg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi tre olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Alla helgträningar. Kom så mycket du vill! 
Vårt pris: 560kr per månad
(De 10 första som köper får för 360kr i månaden)

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 490kr per månad
(De 10 första som köper får för 330kr i månaden)

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 410kr per månad
(De 10 första som köper får för 290kr i månaden)

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Den bästa till Italien!

CS Academy är baserade i Barcelona men genom vårt ägarföretag Euro Football Service så samarbetar vi med AC Perugia i Italien. Genom vårt samarbete med dem så kan vi erbjuda provträning i Italien!

Vi kommer var 3:e månad utse en spelare som får en hel veckas tryout i Italien! Du behöver endast betala ditt flyg – vi betalar resten!

För att kunna bli bästa spelaren och få en resa till Italien så måste du varit medlem minst två månader hos oss. Se till att göra din intresseanmälan redan i dag så du är med från start.

Vårt upplägg

Väljer du att bli en del av CS Academy så kommer du varje lördag att tränas av våra CS Academy-tränare. Genom att få kontinuerlig extraträning med samma tränare så lär tränarna känna dig och kan anpassa träningarna efter din nivå.

Gästtränare
En gång i månaden kommer du att tränas av en professionell gästtränare. När det är möjligt för italienska tränare att komma till Sverige så kommer vi även ta italienska tränare till Göteborg!

Nivåindelning
Våra träningar kommer nivåindelas när vi har över 20 spelare. Grupperna kommer inte baseras på din ålder, utan på den nivå du håller. Detta så du får en utmaning som passar dig! 

Anmäl ditt intresse nu!

Så fort vi har 20 spelare som vill delta i CS Academy i Göteborg så kommer vi starta upp våra träningar. Anmäl ditt intresse nu och tipsa dina vänner!
Som medlem i CS Academy kommer du få detta:

– Träning varje lördag så du bli en bättre spelare
– Chans att vinna provspel i Italien
– Träning med olika gästtränare
– €100 rabatt på varje tryout med AC Perugia och Euro Football Service
– 10% rabatt på www.unisportstore.se