Uppstart Motala 1 maj!

Mellan 1 maj till 30 oktober så erbjuder vi 25-30 träningar för unga spelare som vill träna extra utöver sitt klubblag!

Ålder: Födda 2008 – 2014
Dagar: Söndagar (Samt en del lördagar)
Första träningen: 1 Maj 2022
Plats: Idrottsparken/Råssnäs

Anmälan gör du längst ner. Anmäl dig nu och betala först den 1 maj! 

 

Frågor om våra träningar? Skriv till oss på Whatsapp.

Våra priser

Hela perioden 1 maj – 30 oktober
3500kr
Information: Med detta paket så har du samtliga träningar under denna period.

10 träningar
2500kr
Information: Med detta paket så har du 10 träningar och du väljer själv vilka 10 träningar du önskar.

Betalningsdag
Vid anmälan betalar du 250kr. Resten betalas senast 30 april 2022. Om du gör din anmälan före 30 mars så behöver du inte betala 250kr vid anmälan.

Villkor
Vi kommer ha plats för 30 spelare. 
Träningarna kommer endast starta upp om vi har minst 10 anmälda spelare före 30 mars. 

CS-metoden

I sitt klubblag hinner man inte alltid med att jobba med detaljer och det är lätt hänt att man bara skrapar på ytan av det man behöver träna på.

Hos oss går vi ner på djupet. Vi gör detta genom att ge varje månad ett tema.  Ett tema kan vara Avslut. Under en “Avsluts-månad” så är vårt fokus avslut på mål. Då kan det handla om avslut från olika vinklar, på ett tillslag, frilägen, volley eller långskott. Vi jobbar både isolerat och även med motståndare/medspelare där vi jobbar i små grupper.

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång 1-2 gånger i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra  extraträningar så kan spelare födda 2008 – 2013 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Akademi för oss har inget med elit att göra. Akademi för oss är utbildning. Oavsett erfarenhet eller nivå så är man välkommen att träna med oss. 

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Ja! Barn klarar av att träna mer än man tror. Men är det svårt att hinna med så har vi vårt brons-paket som är två gånger i månaden. Även två pass per månad ge bra resultat!

Vid anmälan kommer du få en faktura med sista betalningsdatum 30 april. Vi erbjuder ångerrätt fram till 10 april och ångrar du dig innan 10 april så behöver du inte betala din faktura. Vi erbjuder ingen ångerrätt efter 10 april.