Träna extra varje helg!

Alla tjejer och killar födda 2008 – 2014 kan varje helg träna extra med oss! Vi finns just nu i flera orter runtom i Sverige. 

Städer vi tränar i just nu
Stockholm (Sundbyberg)
Göteborg (Heden)
Malmö (Mellanhedens IP)
Västerås (Hamre IP)
Växjö (Fagrabäcks Konstgräs)

Städer vi tränar i från 3 april
Motala
Eskilstuna
Umeå
Jönköping

Träningsschema
Se träningsschema HÄR

Prova innan?
Vi erbjuder endast gratis prova på-träning första helgen varje månad. Boka er plats HÄR

Frågår om våra träningar? Skriv till oss på Whatsapp.

Våra priser

Vi är helt övertygande om att det går kombinera bra träning med bra priser.

Vi tror också på flexibilitet! Därför erbjuder vi flera upplägg. Vi erbjuder månadskort, kvartalskort och ett träningspaket med 10 träningar.

Betala månadsvis
Vi erbjuder tre olika månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Guld: Alla träningar varje månad. Pris 499kr per månad.
Silver: Tre träningar per månad. Pris 449kr per månad
Brons: Två träningar per månad: Pris 379kr per månad
KÖP MÅNADSKORT HÄR

Betala kvartalsvis
Det är även möjligt att betala varje kvartal. Vårt pris är 1299kr och då kan man träna så mycket man vill under dessa tre månader.
KÖP KVARTALSKORT HÄR

Träningspaket
Om man är osäker på hur mycket tid man har att träna så kan man köpa ett träningspaket på 10 träningar. Dessa träningar kan man då utnyttja när man vill inom 12 månader. Perfekt om man har andra aktiviteter på helgerna.
Pris träningspaket med 10 träningar: 2599kr
KÖP TRÄNINGSPAKET HÄR

CS-metoden

I sitt klubblag hinner man inte alltid med att jobba med detaljer och det är lätt hänt att man bara skrapar på ytan av det man behöver träna på.

Hos oss går vi ner på djupet. Vi gör detta genom att ge varje månad ett tema.  Ett tema kan vara Avslut. Under en “Avsluts-månad” så är vårt fokus avslut på mål. Då kan det handla om avslut från olika vinklar, på ett tillslag, frilägen, volley eller långskott. Vi jobbar både isolerat och även med motståndare/medspelare där vi jobbar i små grupper.

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång 1-2 gånger i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra  extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Ja! Barn klarar av att träna mer än man tror. Men är det svårt att hinna med så har vi vårt brons-paket som är två gånger i månaden. Även två pass per månad ge bra resultat!

Facebook

Facebook.com/csacademyfootball

Instagram

Instagram.com/csacademyfootball

E-mail

info@csacademyfootball.com