CS Academy presenterar

Höstlovscamp

Träna med oss under lovet

och vi tar ditt spel till nästa nivå

Är din son eller dotter född mellan 2005 och 2013? Då kan han/hon delta i vår höstlovscamp i höst! 

Under vecka 44 erbjuder vi höstlovscamp i Stockholm (Huvudstadsfältets IP, Solna) varje dag mellan kl 10:00 – 12:00.


 

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de olika städerna. Därför återkommer vi nu även på höstlovet! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Priser

– 1 spelare: 1299 kronor
– 2 spelare:  1980 kronor

– 5 träningar (2 timmar styck, mån – fred förmiddag)
– CS Academy-tröja
– 1000kr rabatt på vårt läger/eller cup i Barcelona 2021
– Tillgång till alla övningar i appen Vamos Football Fitness

Tid och plats

Tider: Måndag till fredag ca 10:00 – 12:00 26-30 oktober
Plats: Solna (Huvudstadsfältes IP)

Anmäl dig innan tiden tar slut och du betalar 799 kronor istället för 1299kr!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Missa inte chansen att träna med oss

Anmäl er nu

Bonusträningar

Under hela vintern och våren 2021 kommer vi på helgerna erbjuda extraträning för mindre grupper på 5-15 spelare. Detta gäller i samtliga städer där vi har höstlovscamp. Alla spelare som deltar i vår höstlovscamp kan träna fem träningar under vintern för endast 45 euro istället för 125 euro. Dessa fem träningar kan man utnyttja när man vill.

VAMOS - Bästa appen för fotbollsspelare

Specifik fotbollstyrka för unga spelare

Styrketräning är en viktig del i alla fotbollsspelares vardag och så även för unga fotbollsspelare. Det är väldigt viktigt att redan i unga åldrar lära sig fotbollsspecifika övningar med rätt teknik för att undvika skador och komma bättre förbered för en lång karriär. 

Kvalité här är väldigt viktigt och därför väljer vi att jobba med appen Vamos som är utvecklad av Örebro SK:s fystränare Jimmy Högberg. 

Varje träning kommer att avslutas med 10-15 minuter med övningar från Vamos. 

Utan kostnad för CS-spelare
Alla spelare i som deltar i vår höstlovscamp kommer även få tillgång till allt material i Vamos utan extra kostnad så att man kan träna hemma eller efter sina träningar med sitt lag. 

Så funkar träningarna

Till varje träning kommer vi ha mellan 30 – 40 spelare födda mellan 2005 och 2013. Dessa spelare kommer delas in i 3 trupper med 10-12 spelare i varje. Vi kommer ha en tränare per grupp.

Grupperna kommer till största del baseras på ålder, men är det någon spelare som behöver extra utmaning så kan man flyttas upp och spela med äldre. 

Varje träning kommer innehålla olika övningar men varje träning kommer också innehålla spela med två mål. 

Ännu osäker? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

CS Academy drivs av Barcelona Football Service och alla som deltar under campen har då rabatt där. Te.x kan ni utnyttja rabatten och spela turnering med CS Academy i Barcelona eller delta på några av våra camps där under 2021.

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Från våra träningar

Bli en del av oss du också!

Missa inte chansen att träna med oss

Anmäl er nu