TRÄNA under hösten med CS Academy!

Vill din son eller dotter träna extra på helgerna? Varje kvartal erbjuder vi träningar. 
UPPDATERING: Nu går det anmäla sig till första kvartalet 2024.

INFO FÖRSTA KVARTALET 2024
Ålder:
Födda 2011 – 2015
Dagar: Varje söndag kl 10:00 – 11:00
Period: 14 januari – 30 mars 2024
Platser: 20
Kostnad: 3000kr

Tränare
Benjamin Landebäck. Bland annat distriktförbundskapten för Göteborg P07 och med UEFA Youth A-utbildning. 

Vilka kan vara med?

Våra träningar är öppna för alla oavsett vilket lag man spelar i men vi rekommenderar att man spelat fotboll i minst ett år innan man anmäler sig. Vi rekommenderar även att man i dag spelar i ett lag.

Övriga nivåer i erbjuder

CS Select
Vi har en träningsgrupp vi kallar för CS Select. Denna träningsgrupp är för spelare som behöver extra hög utmaning och som kommit lite längre i sin utveckling. Deltar man på våra träningar så kan man bli uttagen till CS Select. Man kan även anmäla sitt intresse för provspel. Det gör man HÄR

För nybörjare
Om din son eller dotter inte spelar i ett lag eller är ny fotbollsspelare så rekommenderar vi inte våra extraträningar på lördagar. Vi kommer därmot inom kort öppna upp för för en ny träningsgrupp riktat mot nybörjare. 
Gör intresseanmälan HÄR

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss  så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

En annan stor fördel genom att delta på våra träningar är att man kanske har kompisar i andra lag. Istället för att behöva byta lag för att kunna träna ihop så kan man träna med oss! 

 

Anmälan

Gör anmälan nedan. Så länge anmälningsförmuläret är synligt så har vi platser kvar. Det är begränsat med platser och först till kvarn