Status februari 2024

Status och information februari 2024

Information
Först av allt väldigt kul att ni vill spela cup med oss! För att underlätta så har vi nedan sammanställt all info ni behöver just nu. Denna sida kommer uppdateras ju närmare cupen vi kommer. 
En del av er gör er första cup med oss och en del har varit med förr. Efter ha spelat uppemot 10 cuper i Barcelona så vet vi hur viktigt det är med tydlighet. 
Viktigt: CS Academy Barcelona är ingen resebyrå. CS Academy är en fotbollsakademi som är anmälda till en fotbollscup i Barcelona. 

Vänligen, om ni undrar något, läs igenom ALLT nedan. Om ni ändå inte hittar information om det ni söker så fyll i formuläret nedan. 

SENASTE UPPDATERINGAR
15 januari: Vi har ännu inte fått spelschemat men vi har ändå bokat in en träning fredag 9 februari kl 09:30 – 10:45. Om vi inte har en match då så har vi redan gjort klart med en träning för de som inte spelar. Notera att det kan fortfarande hända att något lag har match den tiden.

Whatsapp-grupp
Vi har skapat en whatsapp-grupp där vi kommer skicka ut all information. Viktigt att gå med i den.

Ni går med genom att klicka på https://chat.whatsapp.com/DocG0UbLIFm7EtYSyWHZqL

Viktiga datum 
Tisdag 19 december 2023
Slutbetalning 

17 januari 2024
Sista dagen att skicka in tröjstorlekar. Matchtröja ingår i ert pris. Ni kan köpa till långärmad tröja eller t-shirt om ni inte redan har det.
Ni behöver inte betala nu utan detta görs när kläderna är klara.
Fyll i storlekar på: https://csacademyfootball.com/trojor-storlek-bcn-feb

1 februari 2024
Sista dag att skicka in era flygtider. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/flygtider/
Trots att hämtning/lämning inte ingår så vill vi veta era tider.

1 – 5 februari 2024
Vi får reda på vilket hotell vi bor på

5 – 7 februari 2024
Vi får reda på spelschema

8 februari 2024
Ankomstdag

11 februari 2014
Hemfärd. Om vi går till final så brukar finalerna spelas runt kl 12:00 eller 13:00 (ibland tidigare). Om vi spelar kl 13:00 så kan det vara möjligt att vara på flygplatsen till kl 15:00. Så att åka hem efter kl 16:30 kan vara att rekommendera.

ÖVRIG INFORMAITON

Hotell
Vi på CS Academy bokar inte själva hotellet. Cuparrangören bokar alla hotell till alla lag och sen fördelar de ut lagen på de hotell de bokat. Vilket hotell olika lag bor på brukar man få reda på 1 – 2  veckor före cupen start.
Genom att delta på cupen med CS Academy så förstår man att CS Academy inte bokar hotell. Vi vet själva inte vilket vi ska bo på. 
Områden där vi bott tidigare är Calella, Santa Susanna, Lloret de Mar. Rimligtvis bor vi på någon av de orterna. 
När man bokar cupen via CS Academy så förstår man att:
– CS Academy är inte ansvariga för vilket hotell vi bor på
– CS Academy är inte ansvariga för vilken mat hotellet lagar
– CS Academy är inte ansvariga för andra gäster på hotellet

Upphämtning flygplats
Tidigare år har detta ingått i vårt pris. I år har vi valt att ta bort upphämtning och istället sänkt priset något. Anledningen är att det är väldigt svårt att samordning en hämtning när alla landar olika tider och en del flyg ibland blir sena. Istället för att vänta på en transfer i flera timmar så är det enklare om man tar sig direkt till hotellet när man landat. Vi kommer dock skriva ner en tydlig guide om hur man tar sig till hotellet från flygplatsen så fort vi vet vilket hotell. 

Vilken tid ska man landa?
Den 8 februari spelar det ingen roll vilken tid ni kommer. Notera att lunch INTE ingår den 8 februari. Middag ingår dock. Incheckning efter lunch.
Hur söndagen ser ut vet vi inte eftersom vi inte vet hur länge vi spelar. Om vi går till final brukar finalen vara runt 12-tiden. Så vi rekommendera att ni har hemfärd efter kl 16:30 om möjligt. 

Spelschema och hålltider
Spelschema och var vi spelar brukar arrangören skicka cirka 1-2 veckor före turneringens start. Exakt var vi spelar vi vet inte heller då cupen spelas på flera orter samtidigt norr om Barcelona.
Mer detaljerat schema med samlingstider, genomgångar osv kommer vi skicka till er så fort vi vet spelschemat. 

Träning innan?
Vi kommer till Barcelona 8 februari. Första matchen är den 9 februari. OM vår första match är på eftermiddagen ska vi FÖRSÖKA att få in en träning den 9 februari på morgonen. Detta om det finns en plan inom rimligt avstånd från hotellet. Träning är alltså inget vi lovar men något vi vill arrangera. 
UPDATE: Träning inbokat kl 09:30 fredag 9 februari

Vad behöver man ha med sig?
Svarta strumpor och shorts

Hotel