Extraträning Västerås

Anmälan öppen!

Välkommen till CS Academy!

Är din son eller dotter född mellan 2011 och 2015 och vill träna extra varje vecka?

Från 14 januari 2024 erbjuder vi extraträning en gång i veckan och första månaden kommer vara gratis! Det enda krav vi har är att ni köper en CS-tröja till ett nedsatt pris.

Tid och plats
Söndagar kl 10:00 – 11:00.
Hamre IP

Nästa träning:
Söndag 21 januari kl 10:00 på Hamre IP. Gör anmälan längst ner. Vi har fortfarande platser kvar. 

Vilka är vi?

CS Academy grundades i Barcelona 2019 med syftet att erbjuda lokala spelare från Barcelona möjligheten att spela turnering med internationella spelare. Vi har sedan dess spelat ett tiotal turneringar i Barcelona och även i Sverige var hälften av spelarna varit från Spanien och hälften från andra länder.

Vi har sedan 2019 växt och vi erbjuder nu extaträninar varje helg i Barcelona och i Sverige. I Barcelona tränar vi varje söndagar kl 17:00 och alla spelare som är en del av CS Academy i Sverige har möjlighet att träna med vår spanska akademi. Träningarna sker i centrala Barcelona nära stranden! 

Från januari 2024 vill vi erbjuda spelare födda 2011 – 2015 träning en gång i veckan i Västerås! Det spelar ingen roll i vilket lag ni spelar i nu, alla kan vara med oss och träna!

Första månaden kommer vara gratis, men det är otroligt viktigt för oss att det ser professionellt ut! Därför är vårt enda krav att man köper en CS T-shirt och en CS tjocktröja. Ordinarie pris för båda tröjorna är 649kr men vi kommer erbjuda båda tröjorna för 399kr


Hur fungerar träninarna?

Under träningarna kommer vi dela in spelarna i två grupper: En grupp vi kallar CS Select och en grupp vi kallar CS Develop. Beroende på antal spelare vi har så kommer vi även i dessa grupper dela in spelarna baserat på ålder. Om en spelare är väldigt långt fram i sin utveckling så kan vi erbjuda spelare att träna med äldre. 

CS Academy Select
Denna grupp spelare har spelet fotboll under flera år och ligger långt fram i utvecklingen. Denna grupp spelare behöver en mer avancerad träning tillsammans med andra spelare som också ligger extra långt fram i utvecklingen. Samtliga spelare i denna grupp är selekterade av våra tränare.

CS Academy Develop
Denna grupp spelare behöver ytterligare träning innan man är med i CS Select. Detta är inte en nybörjargrupp utan vi rekommednerar att man spelat fotboll i minst ett år och att man i dag spelar i ett lag. När vi anser att en spelare är redo för CS Select så flyttas man till den gruppen.

Januari 2024
Denna månad kommer vara gratis. Under första månaden kommer vi inte dela in gruppen efter nivå utan endast efter ålder. Detta är en utvärderingsmånad där vi lär känna alla spelare. 

Från februari 2024
Från denna månad kommer vi dela in gruppen i CS Select och CS Develop. Från denna månad kommer vi även börja ta betalt. Se info nedan. 

 

När och var tränar vi?

Söndagar kl 10:00 på Hamre IP.

Hur anmälan man sig?
Anmälan gör du längst ner.

Vad kommer det kosta?
Priset vi har är 3000kr per kvartal. Under första kvartalet så kommer man endast betala för februari och mars – januari är gratis. 

Måste man fortsätta efter gratismånaden?
Om man inte vill fortsätta efter januari så måste man inte det. Ni behöver inte ens betala för kläderna förrän i slutet av januari. Om ni märker att dessa träningar inte är något för er så kommer ni inte ha betalat något alls. 

Möjlighet att spela cup

Att spela cup med CS Academy utomlands är en otrolig upplevelse! Under senaste åren har vi spelat mot lag som FC Barcelona, Benfica, Marseille, Montpellier, Girnoa, Swansea och Wolves! Alla spelare som är med i CS Academy kommer ha möjlighet att spela cup med oss

Höstlovscamp 2024 i Barcelona
Under höstlovet 2024 kommer vi samla alla spelare som är med i CS Academy för en höstlovscamp! Campen kommer vara indelat även här i CS Select och CS Develop. Detta då vi anser det är vitalt att man tränar med spelare som ligger i samma nivå! 

 

Hotel

Anmälan

Nedan kan ni göra er anmälan. Det enda ni betalar för nu är era träningskläder som kostar 399kr. I detta ingår en t-shirt och en långärmad tröja. 

Efter första månaden kan man välja om man vill fortsätta träna hos oss. Då är priset 3000kr per kvartal. 


Antal platser: Vi kommer ha plats för 30 spelare.