CS Academy!

Träna extra varje helg

Träna med oss i Norrköping

Testa 14 dagar gratis!

Är din son eller dotter född mellan 2006 och 2013 och vill träna extra? Varje söndag erbjuder vi extraträning med utbildade tränare i Norrköping. Ni kan testa de 14 första dagarna helt gratis!

Under 7 år?
Läs mer på https://csacademyfootball.com/sv/nyborjarfotboll

Kommande träningar (Suez Arena)
Söndag 21 mars kl 10:00 – 11:15
Söndag 28 mars kl kl 10:00 – 11:15

Påsklov
Den 4-9 april har vi Sportlovscamp i Norrköping. Sista anmälningsdagen är 25 mars. Läs mer och anmäl dig HÄR 

Testa 14 dagar (tillfälligt erbjudande)
Bli medlem redan i dag och ni betalar inget för de första 14 dagarna. Detta innebär att ni hinner med minst 2 träningar.
Om ni inte vill fortsätta så kan ni själva avsluta ert medlemskap. Detta erbjudande är tillfälligt. 

Alla våra medlemmar har 10% rabatt på www.unisportstore.se som en av Europas bästa fotbollsbutiker. Denna rabatt får du tillgång till även om du säger upp ditt medlemskap.

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. Sedan 2020 finns vi även i Sverige och under vårt första år hade vi över 300 spelare i träning! Nu finns vi äntligen i Norrköping!

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi tre olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Alla helgträningar. Kom så mycket du vill! 
Vårt pris: 460kr per månad

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 390kr per månad

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 310kr per månad

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Vilken plan passar dig bäst?

Brons

kr 310
Per månad
  • 2 valfria träningar per månad

Guld

kr 460
Per månad
  • Alla träningar per månad
  • En inbjudan per månad
Populär

Silver

kr 390
Per månad
  • 3 valfria träningar per månad

Så tränar vi

Tränar din son eller dotters lag 2, 3 eller 4 pass i veckan med sitt klubblag? Då kan vi erbjuda ett extrapass varje helg utöver sin ordinarie träning.

Genom att delta på våra träningar så får din son/dotter möjlighet att träna med andra spelare som vill bli bättre, är seriösa samtidigt som han/hon för möjlighet att få nya vänner.

En typisk träning:
En typisk träning med oss pågår i ca 75-90 minuter. Detta inkluderar uppvärmning och 15 minuter styrka i slutet från Vamos Football Fitness. 

Under träningarna jobbar vi i små grupper där fokus är på de tekniska momenten, dribblingar, 1 mot 1, 2 mot 1. Vi anpassar grupperna och träningarna efter spelarnas nivå så att man hela tiden stimuleras och utvecklas.