CS Academy!

Träna extra varje helg

Kommer snart!

Intresseanmälan öppen!

Är din son eller dotter född mellan 2008 och 2013 och vill träna extra? Då erbjuder vi snart träning i Linköping, Norrköping och Uppsala!

Född mellan 2014 och 2016?
Läs mer på https://csacademyfootball.com/sv/nyborjarfotboll

Intresseanmäl dig nu!
När vi har 15 intresseanmälningar i en stad så startar vi upp våra träningar. Intresseanmäl dig i dag!

Tider
Norrköping: Söndagar kl 10:00 på Suez Arena
Linköping: Lördagar kl 10:00 (Spelplats ej klar)
Uppsala: Söndagar kl 10:00 (Spelplats ej klar)

Uppstartsdatum
Så fort vi har 15 intresseanmälda spelare i en stad så startar vi. Gör en intresseanmälan längst ner på sidan.

Så funkar det
Vi finns redan i dag i hela åtta städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. Vi erbjuder tre olika månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Vi finns sedan början av April i Motala. Läs vad Klackspark.com skrev om oss då på https://klackspark.com/artikel/lz969oqj

Alla våra medlemmar har även 10% rabatt på www.unisportstore.se som en av Europas bästa fotbollsbutiker. 

GÖR INTRESSEANMÄLAN LÄNGST NER PÅ SIDAN

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. Sedan 2020 finns vi även i Sverige och under vårt första år hade vi över 300 spelare i träning! Nu kommer snart äntligen finnas i Linköping, Norrköping och Uppsala!

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi tre olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Alla helgträningar. Kom så mycket du vill! 
Vårt pris: 460kr per månad

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 390kr per månad

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 310kr per månad

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Så tränar vi

Tränar din son eller dotters lag 2, 3 eller 4 pass i veckan med sitt klubblag? Då kan vi erbjuda ett extrapass varje helg utöver sin ordinarie träning.

Genom att delta på våra träningar så får din son/dotter möjlighet att träna med andra spelare som vill bli bättre, är seriösa samtidigt som han/hon för möjlighet att få nya vänner.

En typisk träning:
En typisk träning med oss pågår i ca 75-90 minuter. Detta inkluderar uppvärmning och 15 minuter styrka i slutet från Vamos Football Fitness. 

Under träningarna jobbar vi i små grupper där fokus är på de tekniska momenten, dribblingar, 1 mot 1, 2 mot 1. Vi anpassar grupperna och träningarna efter spelarnas nivå så att man hela tiden stimuleras och utvecklas.

  

Gör din intresseanmälan i dag!

Skicka i din intresseanmälan i dag. När vi har 15 spelare så kör vi i gång!