Vi är CS Academy

CS Academy drivs från Barcelona, men där vi även har verksamhet i Sverige. 

Barcelona
I Barcelona hittar du vårt huvudkontor.
Besöksadress:
Av. de Catedral 6
08002 Barcelona
Org.nummer: ESY6438251J

Sverige
Vi är även registrerade i Sverige som ett svenskt aktiebolag.
Org.nummer: 559312 – 2467

CS Academy i Barcelona
Vad vi gör i Barcelona skiljer sig mot vad vi gör i Sverige. I Barcelona erbjuder vi ett akademiprogram på 1 – 10 månader för spelare mellan 16 år och 28 år. Två gånger per år spelar vi även en turnering i Barcelona som vem som helst kan vara med på.

CS Academy i Sverige
CS Academy såg sitt ljus i Sverige under sommaren 2020 och har sedan dess haft över 300 spelare i träning. Vårt projekt i Sverige är något vi är mycket stolta över. En gång i veckan erbjuder vi unga talanger födda mellan 2008 – 2014 extraträning med välutbildade tränare. 

Varför spela med CS Academy?
Vi anser att kombinationen CS och lagträning är den bästa! I sitt lag så tränar man varje vecka med samma spelare och samma spelare. Att lägga till CS-träning utöver sin ordinarie träning så får man en mer variationsrik träning man får lära sig spela med spelare man inte känner. Förutom annan fotbollsträning så är det också ett perfekt tillfälle att få nya vänner! 

Grundare CS Academy – Christoffer Larsson
CS Academy grundades i Barcelona 2019 av Christoffer. Christoffer bor sedan 2017 i Barcelona och innehar bland annat Uefa:s avancerade tränarutbildning. Christoffer har även en masterutbildning i Barcelona inom coachning och har även studerat till tränare ett år i Italien. Som tränare har Christoffer jobbat i flera klubbar i Barcelona samt IFK Norrköping, Karlslunds IF och Motala AIF.

Vill du komma i kontakt med Christoffer så når du honom på:
Telefon: 073 821 84 20 
Mån – fre kl 09:30 – 12:00 

Mail: christoffer@eurofootballservice.com 

Christoffer Larsson

Bilder från Barcelona och Sverige

Facebook

Facebook.com/csacademyfootball

Instagram

Instagram.com/csacademyfootball

E-mail

info@csacademyfootball.com