Uttagning CS SELECT

Provspela med oss och spela utanför Alicante (Spanien)

Är din son född 2011 – 2013 och vill spela eller träna med vårt uttagningslag CS Select? Som uttagen spelare har man möjlighet att spela elitcup i Spanien eller delta på komplementsträningar! 

Datum provspel
Malmö: 26 mars 2023 (10:00 – 11:00)
Göteborg: 2 april 2023 (10:00 – 11:00)

Plats
Malmö: Heleneholms IP
Göteborg: Heden

Kostnad
Gratis

Deadline anmälan
Lördag 25 mars kl 22:00 för Malmö
Lördag 1 april kl 22:00 för Göteborg

Anmälan
Gör anmälan längst ner på sidan

 

Varför provspel

CS Academy är en akademi som erbjuder turneringsspel till alla och vi har redan ett stort urval av turneringar där alla kan anmäla sig till utan att genomgå provspel.

Men vi förstår också behovet av att spelare som kommit längre i sin utveckling vill spela med andra spelare som håller samma nivå som en själv. För att kunna erbjuda även dessa spelare en turnerningsupplevelse så behöver vi ha provspel innan. 

Så fungerar uttagningen

Våra provspel sker i Malmö och Göteborg. De bästa spelarna kommer att tas ut för att spela med CS Academy Select den 21 – 25 juni i Spanien.  

Så tar vi ut
Redan på måndagen, direkt efter tryouten, kommer de 10 i varje åldersgrupp att få förfrågan om att spela cupen med oss. Vi kommer ta ut efter position så vi har ett balanserat lag. De 10 bästa har sedan 7 dagar på sig att tacka ja eller nej. Om en spelare tackar nej så går frågan vidare till en ny spelare på samma position.

Kostnader för att delta i cupen
Kostnad för att delta i cupen är €890 för spelare och €559 för medresenärer. I detta ingår boende på hotell, frukost, lunch, middag, transport, kläder från CS.

Om man tackar JA till att delta i cupen så betalar man €100 per person och resten i slutet av maj.

Elittränare med på cupen
För att våra spelare ska få en så bra upplevelse som möjligt så kommer vi ta hjälp av Jimmy Högberg. Jimmy kommer vara med på cupen i Alicante och hjälpa våra spelare via praktik, teori och en del individuell feedback.

Jimmy har jobbat många år i herrallsvenskan, varit tränarutbildare hos svenska fotbollsförbundet, jobbat som tränare i brasilianska ligan, Estlands landslag och jobbar i dag som elitakademicertifierare hos svensk elitfotboll. Vi är otroligt glad över att en så högprofilerad tränare vill jobba med våra spelare!

 

Komplementräning april - juli

Vi anser att behovet av kompletterande träning vid sidan av den ordinarie träningen blir viktigare och viktigare. Under en normal lagträning finns det inte alltid tid eller kunskap att kunna utveckla individen. Oftast läggs all tid på att utveckla gruppen som lag. Vi anser också att spelare som har kommit lite längre i sin utveckling ska kunna träna med andra spelare som har samma driv och som också kommit lite längre i sin utveckling. Därför startar vi en av våra största satsningar någonsin. Från april till slutet av juli kommer vi erbjuda träningar för selekterade spelare.

Samtliga våra huvudtränare innehar UEFA A och stor erfarenhet av att träna unga talanger. Priset för hela perioden kommer ligga på endast 2500kr.

Datum Malmö: 9 april, 16 april, 23 april, 30 april, 6 maj, 7 maj, 14 maj, 21 maj, 28 maj, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 9 juli
Tider: Förmiddagar på Heleneholms IP

Datum Göteborg: 15 april, 23 april, 7 maj, 14 maj, 28 maj, 4 juni, 10 juni, 18 juni, 2 juli, 8 juli, 15 juli, 22 juli

Uppge vid anmälan om ni är intresserade av att delta ifall er son blir uttagen.

ANMÄLAN

Det är just nu gratis att anmäla sig till vår provträning. Om man får förhinder och inte kan delta så är det bara höra av sig till oss. Om man inte hör av sig kommer man inte kunna medverka i fler provspel utan kostnad. 

Anmälan ska göras av en vuxen