Referenser Barcelona

"Högsta nivån man kan tänka sig!

Tack snälla CS Academy för en helt fantastisk vecka. Våra förväntningar överträffades många gånger om. Vi som föräldrar är så imponerade över tränarens engagemang och kunskap. På bara några timmar fick han alla spelare att fungera både som lag och som grupp.

Träningarna höll den högsta nivån man kan tänka sig och och de sociala aktiviteterna var världsklass. Strandfotboll och bad, besök på Camp Nou och kvällshäng på hotellet är saker som vår son längtar tillbaka till. Turneringen var såklart veckans absoluta höjdpunkt. Otroligt lärorikt och möta spanska lag och lära sig av deras styrkor.

Fina välspelade matcher med professionella domare på anläggningar som hade många besökare. Bättre kunde det verkligen inte bli. Vi som föräldrar och vår son Philip är så nöjda och har helt klart FÅTT ETT MINNE FÖR LIVET!!

Återigen, tack snälla
Philips mamma och pappa

"Unika fotbollsmiljöer"

“En fotbollscup med deltagande från hela världen, var både en erfarenhet och en upplevelse i unika fotbollsmiljöer för både mig som förälder och Adrian ett stort äventyr. Förutom att vinna U10-finalen var besöket på Camp Nou en höjdpunk för alla fotbollsintresserade. “

/David Lindebladh, pappa till Adrian.

"Väl genomfört arrangemang"

Tack CS Academy för en helt magisk fotbollsvecka med massa skratt, sol och bad, nya vänner och överflöd av bus. Tack alla arrangörer och deltagare för er härliga glädje och energi.

Stort tack för ett välgenomfört arrangemang. Det var en härligt stämning i laget tack vare grymma och engagerade tränare och spelare. Jag är imponerad över hur ni fick ihop gruppen så bra på så kort tid. Så kul med nya utmaningar och en lärorik erfarenhet av att möta spanska lag.

Besöket på Camp Nou var verkligen en ”dreams come true” för sonen. Stort tack för en super utvecklande turnering och fantastisk, minnesvärd vecka!

Daniel och Kateryna Krog