Så fungerar CS Academy

CS Academy i Sverige riktar sig till spelare födda 2008 – 2014 som vill träna extra utöver sitt klubblag. En gång i veckan så tränar vi 60-90 minuter med våra utbildade tränare. 

För att man ska kunna kombinera våra träningar med ordinarie lagträning så erbjuder vi flera olika träningspaket. Samtliga våra träningspaket är opersonliga, vilket gör att om man inte kan komma på en träning så kan en vän eller ett syskon komma istället. Till de flesta träningspaket är det även möjligt att träna först och betala i efterhand.

Månadskort
Vi erbjuder två stycken månadkort. Med månadkort så kan man träna mycket man vill och månadskorten förnyas automatiskt varje månad. Med månadkort Guld så kan man till varje träning ta med sig en vän och så ingår samtliga lovcamper i Sverige (Värde 999 styck)
Bindningstid för våra månadskort är endast tre månader och efter det är det ingen uppsägningstid.

10-kort
För spelare som inte kan träna regelbundet så är det möjligt att köpa 10 träningar. Dessa 10 träningar kan man då utnyttja inom ett år från att man köper dem. Man bestämmer då helt själv när man kommer. Det enda man behöver göra är att meddela i vår app att man kommer. 

Enstaka månad
Vill man träna under en kortare period utan att binda upp sig på en månadsprenumeration så kan man välja en valfri kalendermånad att träna. 

En träning
Vill man testa en träning så kan man köpa enstaka träningspass. Även här möjligt att träna först och betala i efterhand.

Vanliga frågor och svar

Vilka är tränare?
Samtliga våra tränare har UEFA  A-utbildning eller UEFA B som minst och är erfarna tränare. De flesta av våra tränare har även andra tränarjobb vid sidan av CS Academy.

Hur många spelare är det på en träning?
I vanliga fall är det 5-10 spelare på en träning. Vi håller grupperna små då fokus är på individen. Ibland kan vi även ha så få som 1-2 spelare på en träning. Eftersom det är fokus på individen så spelar antalet inte så stor roll.

Kan man testa en träning gratis först?
I dagsläget kan man inte testa en träning gratis först. Men man kan köpa ett enstaka träningspass och på så sätt testa en träning. 
Boka träning här

Min dotter/son spelar ofta match på helgerna. Kan man ändå vara med?
Ja, många av våra spelare tränar på förmiddagen och spelar match på eftermiddagen. Vid så ung ålder så klarar dem av det. Våra träning är inte så pass fysiskt ansträngande att de inte skulle klara va att dubblera.

Vad rekommenderar ni om man bara vill träna en gång i månaden?
Då rekommenderar vi att köpa ett 10-kort. Med ett 10-kort så bestämmer ni själva hur ofta ni kommer.
Köp 10-kort här

Kan jag ta med mig en vän?
Ja, om du har månadskort guld så kan du ta med en vän till träningen.