SPORtLOVSCAMP 2021

För spelare födda 2006 – 2014 erbjuder vi under höstlovet camp i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Norrköping, Eskilstuna och Jönköping! 

Träna med oss under lovet 2021

och vi tar ditt spel till nästa nivå

Är din son eller dotter född mellan 2006 och 2014? Då kan han/hon delta i vår sportlovscamp! Vår camp kommer spelas på flera olika orter runt om i Sverige!

Till varje stad har vi endast 30 platser och det är först till kvarn som gäller! 

OBS! Vi har redan totalt över 40 anmälda i de olika städerna. Anmäl dig innan platserna tar slut!

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras och under höstlovet hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de båda camperna!. Därför återkommer vi nu även på sportlovet 2021! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Priser

VECKOPASS

– 1 spelare: 1299 kronor

– 5 träningar (2 timmar styck, mån – fred förmiddag)
– 1000kr rabatt på vårt läger/eller cup i Barcelona 2021 eller 2022
– Tillgång till alla övningar i appen Vamos Football Fitness

 

Tid och plats

Tider: Måndag till fredag ca 09:00 – 11:00 Sportlovet
Platser: Solna (Huvudstadsfältes IP), Heden, Kulladals IP, Junebäckens IP, Lillåns IP
Städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro, Norrköping, Eskilstuna.

OBS: 
Små ändringar av tid och plats kan ske. 

VAMOS - Bästa appen för fotbollsspelare

Specifik fotbollstyrka för unga spelare

Styrketräning är en viktig del i alla fotbollsspelares vardag och så även för unga fotbollsspelare. Det är väldigt viktigt att redan i unga åldrar lära sig fotbollsspecifika övningar med rätt teknik för att undvika skador och komma bättre förbered för en lång karriär. 

Kvalité här är väldigt viktigt och därför väljer vi att jobba med appen Vamos som är utvecklad av Örebro SK:s fystränare Jimmy Högberg. 

Varje träning kommer att avslutas med 10-15 minuter med övningar från Vamos. 

Utan kostnad för CS-spelare
Alla spelare i som deltar i vår höstlovscamp kommer även få tillgång till allt material i Vamos utan extra kostnad så att man kan träna hemma eller efter sina träningar med sitt lag. 

Så funkar träningarna

Till varje träning kommer vi ha mellan 30 – 40 spelare födda mellan 2006 och 2014. Dessa spelare kommer delas in i 3 trupper med 10-12 spelare i varje. Vi kommer ha en tränare per grupp.

Grupperna kommer till största del baseras på ålder, men är det någon spelare som behöver extra utmaning så kan man flyttas upp och spela med äldre. 

Varje träning kommer innehålla olika övningar men varje träning kommer också innehålla spela med två mål. 

Ännu osäker? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

CS Academy drivs av Barcelona Football Service och alla som deltar under campen har då rabatt där. Te.x kan ni utnyttja rabatten och spela turnering med CS Academy i Barcelona eller delta på några av våra camps där under 2021.

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Från våra träningar

Bli en del av oss du också!