Sportlovscamp!

Anmäl dig redan i dag!

Träna med oss under lovet 2021

och vi tar ditt spel till nästa nivå

Är din son eller dotter född mellan 2007 och 2013? Då kan han/hon delta i vår sportlovscamp! Vår populära camp kommer spelas på flera olika orter runt om i Sverige! 

Till varje stad har vi endast 30 platser och det är först till kvarn som gäller!

Vecka 7 (Sista anmälningsdag 11 februari)
Göteborg 15 – 19 februari kl 10:30 – 11:45
Jönköping 15 – 19 februari kl 09:45 – 11:15

Vecka 8 (Sista anmälningsdag 20 februari)
Malmö 22 – 26 februari kl 09:00 – 11:00 (INSTÄLLD)
Örebro (Karlslund Arena) 22 – 26 februari kl 09:45 – 11:15
Norrköping, (Suez Arena) 22 – 26 februari kl 09:45 – 11:15
Eskilstuna (Skogsängesn IP) 22 – 26 februari kl 09:45 – 11:15

Vecka 9 (Sista anmälningsdag 25 februari)
Stockholm (Huvudstafältet, Solna) 1 – 5 mars kl 09:45 – 11:15

Pris: 999kr

Anmäl dig innan det är för sent!

Begränsat med platser

Vår camp riktar sig till killar och tjejer födda 2006 – 2013. I varje stad har vi endast ca 30 platser och det är först till kvarn som gäller. Se anmälningsläget i staplarna för att se hur många anmälda det är i just din stad! Säkra din plats i dag! 

Malmö
100%
Göteborg
90%
Örebro
72%
Jönköping
71%
Stockholm
86%
Norrköping
73%
Uppsala
51%
Eskilstuna
81%

Unik träningsgaranti

Bokar du vår sportlovscamp så är du garanterad 10 timmar träning och detta gäller även om du blir sjuk eller skadad. Om det är så att du till exempel är med måndag, tisdag, onsdag och blir sjukt på torsdag och fredag så har du dessa träningar innestående som du kan ta igen vid ett senare tillfället.

Detta gäller även vid andra förhinder som gör att du missar någon träning. Bortrest sista dagen? Inga problem – ta igen träningen med oss en annan dag! Vi tränar varje helg hela 2021! 

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras och under höstlovet hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de båda camperna!. Därför återkommer vi nu även på sportlovet 2021! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Priser

VECKOPASS

– 1 spelare: 999

– 5 träningar (2 timmar styck, mån – fred förmiddag)

– Tillgång till alla övningar i appen Vamos Football Fitness

Tid och plat

VAMOS - Bästa appen för fotbollsspelare

Specifik fotbollstyrka för unga spelare

Styrketräning är en viktig del i alla fotbollsspelares vardag och så även för unga fotbollsspelare. Det är väldigt viktigt att redan i unga åldrar lära sig fotbollsspecifika övningar med rätt teknik för att undvika skador och komma bättre förbered för en lång karriär. 

Kvalité här är väldigt viktigt och därför väljer vi att jobba med appen Vamos som är utvecklad av Örebro SK:s fystränare Jimmy Högberg. 

Varje träning kommer att avslutas med 10-15 minuter med övningar från Vamos. 

Utan kostnad för CS-spelare
Alla spelare i som deltar i vår höstlovscamp kommer även få tillgång till allt material i Vamos utan extra kostnad så att man kan träna hemma eller efter sina träningar med sitt lag. 

Så funkar träningarna

Till varje träning kommer vi ha mellan 30 – 40 spelare födda mellan 2006 och 2014. Dessa spelare kommer delas in i 3 trupper med 10-12 spelare i varje. Vi kommer ha en tränare per grupp.

Grupperna kommer till största del baseras på ålder, men är det någon spelare som behöver extra utmaning så kan man flyttas upp och spela med äldre. 

Varje träning kommer innehålla olika övningar men varje träning kommer också innehålla spela med två mål. 

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Från våra träningar

Bli en del av oss du också!

Vad väntar du på? Anmäl dig i dag till fantastisk pris!

BARCELONA FOOTBALL SERVICE

CS Academy drivs från Barcelona av Barcelona Football Service. Nu finns alla event för 2021 uppe. Du finner bland annat.

– Träningar med FC Barcelona
– Tryouts
– Camps
– Tjejcamps
– Tränarkurser

Se alla event på https://barcelonafootballservice.com/sv/kommande-event/