Träna extra - varje vecka!

Varje vecka kan barn födda mellan 2007 och 2013 träna extra med oss. Runtom i Sverige  erbjuder vi mellan fyra till åtta extrapass i månaden!

Varför? Därför att vi vet hur svårt det är att hinna med allt under ordinarie lagträning – så därför behövs det även individuell extraträning! 

Under våra träningar har vi möjlighet att lägga mer tid på individen för maximal utveckling. Varje månad har vi ett nytt tema vi fördjupar oss i. 

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi fyra olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Med vårt guldkort så tränar man så mycket man orkar och vill varje månad

SILVER
Med vårt silverkort så kan man träna tre gånger i månaden. Man bestämmer själv vilka träningar man kommer på.

BRONS
Med vårt bronskort så kan man träna tre gånger i månaden. Man bestämmer själv vilka träningar man kommer på.

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Tema Oktober

Under hela oktober kommer vi jobba med avslutsteknik.

Under månaden kommer spelarna träna extra på:
– Frilägen
– Volleyskott
– Avslut på ett tillslag
– Spelbarhet

Läs mer om hur vi jobbar under våra träningar

Städer vi finns i nu

Stockholm (Enskede och Sundyberg)
Malmö
Göteborg
Västerås
Växjö
Motala

Städer vi finns i snart

Örebro
Jönköping
Umeå
Borlänge
Eskilstuna

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra avancerade extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Intresserad av att veta mer?

Är du intresserad av mer information om våra extraträningar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig över mail eller telefon