Träna med oss i VÄXJÖ

Söndagar på Fagrabäcks IP

Är din son eller dotter född mellan 2008 och 2014 och vill träna extra? Varje söndag erbjuder vi extraträning med UEFA-utbildade tränare i Växjö. Om du inte är nöjd med träningen så erbjuder vi pengarna tillbaka!

Så funkar det
Vi finns redan i dag i hela åtta städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. Vi erbjuder tre stycken månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Tider
Söndagar kl 10:00 – 11:00 på Fagrabäcks konstgräs

Pengarna tillbaka om ni inte är nöjd
Om ni inte är nöjd med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Detta om ni meddelar oss samma dag som er träning.

Anmälan gör du längst ner på sidan.

Se även:
Sommarcamp Växjö
Höstlovscamp Växjö

Vi är cS Academy

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2008 – 2014 få extraträning en gång i veckan utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

 

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi fyra olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Vårt pris: 499kr per månad. I detta kort ingår alla våra träningar. 

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 449kr per månad

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 379kr per månad

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Våra träningar pågår året om förutom under jul och nyår. 

Anmälan månadskort Växjö

Ditt månadskort förnyas automatisk varje månad och du kan när du vill säga upp det på vår hemsida.

Månadskort
– För våra månadskort har vi varken uppsägningstid eller bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt månadskort. Detta måste göras minst 3 dagar innan nästa dragning.
– Är du inte nöjd med din första träning så erbjuder vi pengarna tillbaka. Detta gäller endast om du säger upp ditt månadskort samma dag som din första träning. Säger du upp senare så görs ingen återbetalning.
– Om fler än 2 träningar behövas ställas in under en kalendermånad så gör vi en återbetalning på 120kr per träning från träning nr 2 till de spelare som har anmält närvaro senast två dagar innan träningen. Om endast en träning ställs in under en månad så erbjuder vi ingen kompensation.
0,00 Kr