Turneringsspel Barcelona

Spela turnering med oss i Barcelona 2024

CS Academy Barcelona erbjuder unga spelare möjligheten att spela cup i Barcelona 29 – 31 mars 2024. Cupen arrangeras av RCD Espanyol och spelas på deras träningsanläggning i Barcelona!

Våra lag vi har anmält:

Killar: 2012/2013
Killar: 2014

Pris: €200. Vi har 9 platser i varje lag.

Till denna cup kommer vi även erbjuda spanska spelare att vara med. Varje lag kan ha en mix på spanska och svenska spelare. 

Vi kommer använda spanska tränare och med svenska ledare som hjälper till. 

Öppen för alla

Programmet riktar sig till unga spelare som vill spela turnering i Barcelona under påsken 2024 men vars lag inte har anmält sig till en turnering. Oavsett om man spelar i ett lag eller inte i dag så kan man vara med oss och spela. 

Alla spelare är välkomna att anmäla sig men vi rekommenderar att man håller medium/hög nivå och att man har spelat fotboll ett tag. 

 

priser

Spelare: Priset för att spela cupen med oss är €200 per spelare. 

Boende

Många har olika hotellpreferenser och i och med att cupen spelas inne i Barcelona så har vi till denna cup valt att inte ha med hotellpaket.

Man kan antingen bo nära anläggningen eller inne i stan. Även om man bor inte i stan så tar det inte långt tid att ta sig till anläggningen då det går metro dit. 

Övrig info om cupen
Minst 5 matcher per lag
Matcherna är 2×15

Vi rekommenderar att man kommer den 28 mars och åker hem 1 april. 

Anmälan

Vänligen gör anmälan nedan. Vi har 9 platser i varje åldersgrupp och så länge ni kan anmälda er så finns det platser kvar.