Turneringsspel Barcelona

Spela turnering med oss i Barcelona 2024

CS Academy Barcelona erbjuder spelare födda 2008 till 2014 möjligheten att spela turnering och träna i Barcelona under sommaren 2024. 

Datum: 1 – 7 juli 2024

Programmet erbjuder 
– Minst fyra matcher
– 1 – 2 träningspass
– Transporter till och från plan
– Boende på hotell
– Frukost, lunch och middag
– Matchtröja

PRISER
Spelare: €960
Medresenär: €690

Anmälan gör du längst ner

 

EARLY BIRD SPELARE FRÅN SOMMAREN 2023
Pris spelare: €690

Early bird för tidigare spelare gäller till 10 juli 2023

Betalningsupplägg
Vid anmälan: €100 per person
1 december: €100 per person
1 maj 2024: Slutbetalning

Åldersgrupper

Anmälan öppen för:
Födda 2008 – 2014

 

 

Öppen för alla

Programmet riktar sig till unga spelare som vill spela turnering i Barcelona under sommaren 2024 men vars lag inte har anmält sig till en turnering. Oavsett om man spelar i ett lag eller inte i dag så kan man vara med oss och spela. 

Alla spelare är välkomna att anmäla sig men vi rekommenderar att man håller medium/hög nivå och att man har spelat fotboll ett tag. 

 

priser

Spelare: €960 
Inkluderar: Hotell, frukost, lunch, middag, transporter på plats, minst 4 matcher, matchtröja.

Medresenär: €660
Inkluderar: Hotell, frukost, lunch, middag, transporter på plats.

Transfer
Vi kommer erbjuda transfer till hotellet för €15 enkel väg och €30 tur och retur. Privattranfser för €60 per person. Transfer går att boka 2 veckor före cupens start.

Ett par veckor före cupen kommer vi presentera vårt busschema. Man kan då välja att åka buss med oss eller ta egen transfer till hotellet. 

Extranatt
Extranatt per person är €60 och inkluderar måltider

Schema

Ett preliminärt schema kommer att presenteras inom kort. Schemat kommer innehålle 1-2 träningspass, minst en match per dag och eventuella lagaktivterar som arrangeras av våra olika tränare. 

Hotel

Vi, CS Academy,  är en fotbollsakademi och vi kommer spela en turnering där hotell ingår. Vi kommer inte boka hotell till oss utan cuparrangören bokar hotell åt samtliga lag och fördelar ut hotellen på lagen. Vilket hotell just vi får kommer vi att få reda på ca 2-3 veckor före cupens start.  Vi har spelat cupen flera gånger tidigare och bott på olika hotell varje gång. 

Vi på CS Academy är inte ansvariga för vilket hotell vi får. Vi på CS Academy är inte ansvarig för andra gäster. Vi på CS Academy är inte ansvariga för maten. Vid bokning accepterar man att vara en del av CS Aacdemy och bo där vi bor. Vid bokning accepterar man att CS Academy inte är ansvariga för hotellbokningen.

 

Platser per lag

Vi har inte ett exakt antal platser i varje lag för det är omöjligt att få ett exakt antal. 

Vår målsättning är följande:
7-mannalagen. 3-4 avbytare
11-mannalagen: 4-5 avbytare

Detta är vår MÅLSÄTTNING. Det kan bli färra avbytare och det kan bli någon extra. Oavsett antal spelare kommer alla spelare spela 50% av tiden alla matcher. 

 

Positioner

Våra tränare tar ut lagen till samtliga matcher och bestämmer vem som spelar var. Att man har en position i klubblaget innebär inte att man har samma position hos CS Academy. 

 

Mer information

Vi har inget sista anmälningsdatum utan det är tills platserna tar slut. 

Cuparrangören gör hotellbokningen åt alla lag. Vilket hotell vi kommer bo på får vi reda på 1-3 veckor före turneringen. De senaste åren har vi bott i Calella, Santa Susanna och Lloret de Mar

Cupen spelas norr om Barcelona längst Maresme-kusten. 

Flyg ingår inte priset utan alla deltagare behöver boka sitt egna flyg. Vi arrangerar sedan upphämtning på flygplatsen.

Ja, alla föräldrar bor i samma rum som sina barn. 

Anmälan

Vid anmälan betalar du €100 per anmäld person. Om du anmäler för många medresenärer så går det att avboka medresenär fram till 1 april och den inbetalda summan för medresenär dras av från slutbetalning.