Intresseanmälan

Extraträning

Träna extra med oss

och vi tar ditt spel till nästa nivå

Är din son eller dotter född mellan 2005 och 2013 och vill träna extra?

Sedan i juni 2020 har vi erbjudit träningar varje helg i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Örebro.

Nu expanderar vi! Inom kort öppnar vi upp för träningar i Uppsala och Norrköping. 

När startar vi? När vi har tillräckligt intresseanmälningar! Anmäl intresse här nedan. 

När du gör en intresseanmälan så går du även med i vårt nyhetsbrev där du får information om våra olika event i Sverige och i Spanien. Du kan när som helst säga upp detta.

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I Sverige har redan över 200 spelare i olika åldrar och städer tränat med oss. Missa inte när vi öppnar upp i Uppsala och Norrköping! 

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

Träningarna sker en gång i veckan och är ett perfekt komplement till ordinarie lagträning! 

Priser

För endast €49 per månad kan ni träna när ni vill. Vi har ingen bindningstid och ni kan när som helst säga upp ert medlemskap hos oss. Köper ni medlemskap så ingår en CS-tröja och €100 euro i rabatt på vår camp i Barcelona 2021.

Klippkort:
10 träningar: €149 (CS tröja på köpet)

Vid klippkort så kan ni utnyttja era träningar när ni vill inom fem månader. 

VAMOS - Bästa appen för fotbollsspelare

Specifik fotbollstyrka för unga spelare

Styrketräning är en viktig del i alla fotbollsspelares vardag och så även för unga fotbollsspelare. Det är väldigt viktigt att redan i unga åldrar lära sig fotbollsspecifika övningar med rätt teknik för att undvika skador och komma bättre förbered för en lång karriär. 

Kvalité här är väldigt viktigt och därför väljer vi att jobba med appen Vamos som är utvecklad av Örebro SK:s fystränare Jimmy Högberg. 

Varje träning kommer att avslutas med 10-15 minuter med övningar från Vamos. 

Utan kostnad för CS-spelare
Alla spelare i CS Academy kommer även få tillgång till allt material i Vamos utan extra kostnad så att man kan träna hemma eller efter sina träningar med sitt lag. 

Så tränar vi

Tränar din son eller dotters lag 2, 3 eller 4 pass i veckan med sitt klubblag? Då kan vi erbjuda ett extrapass varje helg utöver sin ordinarie träning.

Genom att delta på våra träningar så får din son/dotter möjlighet att träna med andra spelare som vill bli bättre, är seriösa samtidigt som han/hon för möjlighet att få nya vänner.

En typisk träning:
En typisk träning med oss pågår i ca 90 minuter. Detta inkluderar uppvärmning och 15 minuter styrka i slutet från Vamos Football Fitness. 

Under träningarna jobbar vi i små grupper där fokus är på de tekniska momenten, dribblingar, 1 mot 1, 2 mot 1. Vi anpassar grupperna och träningarna efter spelarnas nivå så att man hela tiden stimuleras och utvecklas.

  

Från våra träningar

Bli en del av oss du också!