Våra villkor

Månadskort
– För våra månadskort har vi varken uppsägningstid eller bindningstid. Du kan när du vill säga upp ditt månadskort. Detta måste göras minst 3 dagar innan nästa dragning.
– Är du inte nöjd med din första träning så erbjuder vi pengarna tillbaka. Detta gäller endast om du säger upp ditt månadskort samma dag som din första träning. Säger du upp senare så görs ingen återbetalning.
– Om fler än 2 träningar behövas ställas in under en kalendermånad så gör vi en återbetalning på 120kr per träning från träning nr 2 till de spelare som har anmält närvaro senast två dagar innan träningen. Om endast en träning ställs in under en månad så erbjuder vi ingen kompensation.

Camps
– Anmälan till campen bindande. Ångrar ni er och inte vill vara med så sker ingen återbetalning.
– Vid skada eller sjukdom så är ni välkomna att vara med nästa camp istället
– Om campen blir inställd på grund av något vi inte kan styra så görs ingen återbetalning. Detta kan vara på grund av väder eller restriktioner. Om något blir inställd på grund av detta så får man vara med i en ny camp inom ett år.

Barcelona-resa
– När du gjort din anmälan och betalat in första avgiften så är din anmälan bindande. Du måste sedan betala in slutbetalning innan det datum vi har skickat ut. Om det inte görs så har vi rätt att ta bort din anmälan och ingen återbetalning görs på första avgiften.
– Om du ångrar dig och inte vill/kan vara med så görs ingen återbetalning.
– Vid skada eller sjukdom så kan du vara med i nästa camp/turnering mot uppvisande av läkarintyg.