Träna med oss i Sundbyberg

Söndagar på Sundbybergs IP

Är din son eller dotter född mellan 2008 och 2014 och vill träna extra? Varje söndag erbjuder vi extraträning med UEFA-utbildade tränare i Sundbyberg. Till våra träningar så är det möjligt att träna först och betala i efterhand. 

Så funkar det
Vi finns redan i dag i hela åtta städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. 

Tider
Söndagar kl 10:00 – 11:00 på Sundbybergs IP eller Rissne IP

Bli medlem
Gå till våra priser och välj det upplägg som passar dig

Se även:
Sommarcamp Sundbyberg
Höstlovscamp Sundbyberg

Vi är cS Academy

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2008 – 2014 få extraträning en gång i veckan utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Läs mer om oss här

Vår tränare

Noël Nevanti
Joel innehar Uefa B-utbildning och är även tränare inom AIK:s organisation.

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Våra priser

Vi är väl medvetna om att i stort sett alla spelare även spelar i ett klubblag. Därför har vi olika priser och upplägg beroende på hur mycket man kan och vill träna.

Månadsprenumeration (minst 3 månader)
Träna så mycket ni vill till ett fast pris

En månad
Träna så mycket ni vill under en specifik månad.

10-kort
10 träningar ni kan använder när det passar er under året

 

TESTA INNAN?

Vi förstår att man är intresserad av att testa en träning innan man binder upp sig på en prenumeration. Vårt fokus är, och kommer alltid vara, våra befintliga medlemmar så de får så bra träning som möjligt. Erbjuder vi spelare att testa gratis så tar det fokus från befintliga medlemmar.

Det är inte möjligt att testa en träning gratis men det är möjligt betala för ett enstaka pass och på så sätt testa en träning. Det är möjligt att delta först och betala i efterhand. 

Pris ett träningspass: 300kr

Köp våra nya CS-kläder!

Genom vårt samarbete med en av världens ledande sportbutiker - UniSport så kan vi erbjuda fantastiska CS-kläder från Nike!

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)