Extraträning i Västerås!

Träna extra varje söndag!

Är din son eller dotter född mellan 2007 och 2013 och vill träna extra? Då erbjuder vi varje söndag kl 18:00 i Västerås!

Plats och tid
Söndagar kl 18:00
Hamre IP

Pris
För endast 460kr i månaden så är ni välkomna på alla våra söndagsträningar. 

Så funkar det
Vi finns redan i dag i hela åtta städer i Sverige där vi en gång i veckan erbjuder extraträning med utbildade tränare. Oavsett vilken klubb man spelar i så kan man träna extra med oss på helgerna. Vi erbjuder tre stycken månadskort beroende på hur mycket man vill träna.

Pengarna tillbaka om ni inte är nöjd
Om ni inte är nöjd med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Detta om ni meddelar oss samma dag som ni hade er träning.

HÖSTLOVSCAMP
Mitt inte vår höstlovscamp i Västerås  i höst. Vi har plats för 30 spelare! Läs mer på https://csacademyfootball.com/hostlovscamp-2021/

ANMÄLAN GÖR DU LÄNGST NER PÅ SIDAN

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2013 få extraträning en gång i veckan utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i veckan träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i veckan så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

Ett unikt upplgg

Vi tror på kontinuerlig extraträning men även på flexibilitet. Därför har vi fyra olika månadskort beroende på hur mycket du vill träna

GULD
Vårt pris: 460kr per månad. I detta kort ingår alla våra helgträningar.

SILVER
3 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 3!
Vårt pris: 390kr per månad

BRONS
2 träningar varje månad. Du bestämmer vilka 2!
Vårt pris: 310kr per månad

Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill byta månadskort eller pausa det

Vilka kan va med?

CS Academy är en akademi som är öppen för alla oavsett vilket lag man spelar med i dag.

Har man som ambition att utvecklas och bli så bra som möjligt – då ska man anmäla sig.

Är man osäker om man vill ge 100% på varje träning – då ska man inte anmäla sig.

 

 

FAQ

Vanliga frågor

Vi jobbar med små grupper. Under en normal träningar brukar vi ha mellan 5 – 12 spelare. 

Är ni inte nöjda med er första träning så får ni pengarna tillbaka. Ni måste då meddela oss samma dag som träningen var.

Vi har varken bindningstid eller uppsägningstid. Ni kan säga upp eller pausa ert medlemskap när ni vill.

Ja, ni kan enkelt pausa ert medlemskap så länge ni vill. Ni gör det på https://csacademyfootball.com/uppsagning-pausning/

Gör anmälan före 8 augusti för att ta del av rabatten!

0,00 Kr