Träna med oss under höstlovet

Anmäl dig till Höstlovet 2022

Träna med oss under hela höstlovet 2022! Vi arrangerar vår camp i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Örebro, Växjö och Västerås! ! Alla tjejer och killar födda 2009 – 2014 är välkomna att träna med oss! 
Anmälan gör du längst ner på sidan. 

Datum
1 – 4 november 2022
(Göteborg 31 oktober till 3 november)

TIDER
10:00 – 11:30

Priser 
4 dagar: 999kr (1499kr för 2 spelare)
3 dagar: 899kr
2 dagar: 599kr
1 dag: 349kr

Vi erbjuder både Klarna och Payson faktura vilket innebär att du kan delta först och betala i efterhand.

Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. Vår huvudverksamhet har vi i Barcelona där vi spelar turneringar, arrangerar camper samt erbjuder akademiverksamhet för spelare över 16 år. När pandemin slog till så började vi erbjuda camps i Sverige på lovet. 

Campen 2022 blir vår tredje höstlovscamp vi arrangerar vi Sverige och hundratals barn har redan tränat med oss! 

Våra tränare i Sverige är från Sverige men alla våra träningar är Barcelona-inspirerade. 

 

LÄS MER OM OSS HÄR

Så fungerar vår camp

Campen erbjuds till spelare födda 2009 till 2014. Beroende på antal spelare så delar vi in våra spelare i två eller tre grupper. Varje träning kommer ha ett tema och de fyra teman vi kommer jobba efter är:

Rondos
För oss är rondos inte bara uppvärmning. Det är en väldigt viktigt del av träningen. Det finns en anledning till att varje träning innehåller rondos.

Teknik
Teknikträning är väldigt viktigt när man är ung. Vi kommer jobba med mottag, passning- och avslutsteknik. Vi kommer även lära ut lite olika finter till alla spelare

Matchspel
Under en av dagarna kommer fokus vara på olika matchspel. Matchspel är en viktig del av träningen och i olika spelformer kan man både lära sig det taktiska och förbättra sin teknik. 

Avslut
Under en av dagarna kommer vi fokusera på avslut i alla dess former. Långskott, närskott, volleyskott, frisparkar och frilägen. 

Övrigt innehåll

Styrka
Under campen kommer vi lära ut olika styrkeövningar anpassade för fotbollsspelare. Detta är övningar som varje spelare sedan kan ta med sig och utföra hemma eller efter sina ordinarie träningar. 

Koordination och förberedelse
I Spanien jobbar man väldigt mycket med koordination i unga åldrar, och det är något vi även kommer göra. Varje pass kommer innehålla olika koordinations-övningar. 

 

 

GÖR ANMÄLAN LÄNGST NER

BARCELONA

Varje år erbjuder vi camp i Barcelona och möjligheten att spela cup!  Alla som deltar i vår camp i Sverige har 500kr i rabatt på camp i Barcelona under 2023! 

Höstlov Barcelona 2022
Vi har nu öppnat för intresseanmälan till höstlov i Barcelona 2022. Läs mer och gör intresseanmälan på https://csacademyfootball.com/hostcamp-barcelona/

Se även
Spela cup i Barcelona 2023

Bilder från tidigare camps

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en annan camp. På detta sätt får ni era fyra träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Vi vill ha så bra kvalité som möjligt och vi vill anpassa våra träningar efter spelarnas nivå och kunskap. Genom att sprida ut träningarna på flera dagar så kan vi enklare anpassa träningarna. Vi anser helt enkelt att vi kan bedriva bättre träningar med högre tempo om vi har 1,5 timme istället för 4-5 timmar som många andra camper har. 

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)

Betalningsupplägg

Priset för att delta hela campen är 999kr och detta kan betalas via Klarna eller Payson. Detta gör att man kan delta först och betala efteråt. För att betala med Klarna så behöver du göra anmälan på vår andra webbsida (Juega.se). Klicka på din stad
Göteborg
Stockholm
Malmö
Jönköping
Västerås
Växjö
Örebro

Anmälan

Vid val av faktura så får du inom 24 timmar en faktura på din mail. Denna faktura betalas med kort.
0,00 Kr
– Anmälan till campen bindande. Ångrar ni er och inte vill vara med så sker ingen återbetalning. Det går dock att flytta anmälan till eller påsklovet 2023 vid förhinder.
– Vid skada eller sjukdom så är ni välkomna att vara med nästa camp istället
– Om campen blir inställd på grund av något vi inte kan styra så görs ingen återbetalning. Detta kan vara på grund av väder eller restriktioner. Om något blir inställd på grund av detta så får man vara med i en ny camp inom ett år. Det är även möjligt att ta igen träningarna under en helg.