Träna med oss under loven!

Anmäl dig till skolloven 2023!

Träna med oss under sportlovet 2023!

Sportlov 2023
21 – 24 februari
Pris: 899kr

 

Åldrar
Födda 2010 – 2015

Tider
Varje dag kl 10:00 – 11:30

Plats
Heleneholms IP

Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. Vår huvudverksamhet har vi i Barcelona där vi spelar turneringar, arrangerar camper samt erbjuder akademiverksamhet för spelare över 16 år. När pandemin slog till så började vi erbjuda camps i Sverige på lovet. 

Campen 2022 blir vår tredje höstlovscamp vi arrangerar vi Sverige och hundratals barn har redan tränat med oss! 

Våra tränare i Sverige är från Sverige men alla våra träningar är Barcelona-inspirerade. 

 

LÄS MER OM OSS HÄR

Så fungerar vår camp

Campen erbjuds till spelare födda 2009 till 2014. Beroende på antal spelare så delar vi in våra spelare i två eller tre grupper. Varje träning kommer ha ett tema och de fyra teman vi kommer jobba efter är:

Rondos
För oss är rondos inte bara uppvärmning. Det är en väldigt viktigt del av träningen. Det finns en anledning till att varje träning innehåller rondos.

Teknik
Teknikträning är väldigt viktigt när man är ung. Vi kommer jobba med mottag, passning- och avslutsteknik. Vi kommer även lära ut lite olika finter till alla spelare

Matchspel
Under en av dagarna kommer fokus vara på olika matchspel. Matchspel är en viktig del av träningen och i olika spelformer kan man både lära sig det taktiska och förbättra sin teknik. 

Avslut
Under en av dagarna kommer vi fokusera på avslut i alla dess former. Långskott, närskott, volleyskott, frisparkar och frilägen. 

Övrigt innehåll

Styrka
Under campen kommer vi lära ut olika styrkeövningar anpassade för fotbollsspelare. Detta är övningar som varje spelare sedan kan ta med sig och utföra hemma eller efter sina ordinarie träningar. 

Koordination och förberedelse
I Spanien jobbar man väldigt mycket med koordination i unga åldrar, och det är något vi även kommer göra. Varje pass kommer innehålla olika koordinations-övningar. 

 

 

GÖR ANMÄLAN LÄNGST NER

Bilder från tidigare camps

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en annan camp. På detta sätt får ni era fyra träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Vi vill ha så bra kvalité som möjligt och vi vill anpassa våra träningar efter spelarnas nivå och kunskap. Genom att sprida ut träningarna på flera dagar så kan vi enklare anpassa träningarna. Vi anser helt enkelt att vi kan bedriva bättre träningar med högre tempo om vi har 1,5 timme istället för 4-5 timmar som många andra camper har. 

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)