Sportlovscamp 2022!

Träna med oss under Sportlovet 2022

Anmäl dig till Sportlovet!

Träna med oss under hela Sportlovet! Vi arrangerar vår camp i Göteborg och Malmö! ! Alla tjejer och killar födda 2008 – 2013 är välkomna att träna med oss! 
Anmälan gör du längst ner på sidan. 

Datum
Göteborg: 15 – 18 februari 2022
Plats: Heden
Tid: 10: 00 – 11:30 varje dag

Malmö: 22 – 25 februari 2022
Kirsebergs IP
Tid: 10:00  – 11:30 varje dag

Stockholm: 1-4 mars 2022
Plats: Sundbyberg 
Tid: 10:00 – 11:30 varje dag.

Antal platser
I alla städer delar vi in spelarna i tre grupper och vi har endast 10 platser i varje grupp! 
2008/2009: 10 platser
2010/2011: 10 platser
2012/2013: 10 platser

Pris
1200kr per spelare

INTRESSEANMÄLAN ANDRA STÄDER
Vår camper kommer att ske i Göteborg, Stockholm och Malmö. Men vi öppnar ändå upp för intresseanmälan i fler länder. De städer som har minst 20 intresseanmälda spelare före jul kommer också ha en camp. 

De städer det går göra intresseanmälan till är:
Stockholm (Sundbyberg)
Växjö
Jönköping
Västerås
Motala
Örebro

GÖR INTRESSEANMÄLAN HÄR

Unik träningsgaranti

Bokar du vår sportlovscamp så är du garanterad 4 träningar och detta gäller även om du blir sjuk eller skadad. Om det är så att du till exempel är med måndag, tisdag, onsdag och blir sjukt på torsdag så har du torsdag innestående som du kan ta igen vid ett senare tillfället.

Detta gäller även vid andra förhinder som gör att du missar någon träning. Bortrest sista dagen? Inga problem – ta igen träningen med oss en annan dag! Vi tränar varje helg hela 2022! 

Vad säger våra spelare?

En härlig & positiv stämning spreds via skickliga engagerade tränare som smittades av på träningarna. Rasmus Brandén hälsar att han haft en Fantastisk, Rolig & lärorik vecka med CS Academy!
Johan Brandén
Förälder till Rasmus Brandén (GÖTEBORG)
Ville bara tacka för en bra vecka på lillåvallen. Min son tyckte det var väldigt givande och kommer att vara med på flera saker ni kommer att anordna.
Magnus Hidström
Förälder till Max Hidström (Örebro)
Alexander Engström (Stockholm)
Läs mer
Mycket bra och engagerade tränare som anpassade sig till min nivå och gav mig nya utmaningar.
Ellen Stentoft (Göteborg)
Läs mer
Jag lärde mig jättemycket! Tränarna var precis lagom stränga och väldigt duktiga, tränarna förklarade på ett bra sätt så att man förstod, roliga övningar som man lärde sig av.
Elenore Stannå (Mamma till Emanuel)
Läs mer
Fantastiskt att få känna sig sedd och få feedback på sin träning individuellt! Tränarna är pedagogiska och otroligt kunniga!
Föregående
Nästa

Vi är cS Academy

Vi är CS Academy och vi är drivs från Barcelona av tränare från Spanien och Sverige. I somras och under höstlovet hade vi camps runt om i Sverige och våra träningar lockade runt 150 spelare till de båda camperna!. Därför återkommer vi under till Sportlovet 2022!

Under våra träningar så fokuserar vi på mindre grupper där fokus ligger på 1v1, 2v1, bolltouch och där man får lära sig grundläggande styrkeövningar anpassade för unga fotbollsspelare. 

LÄS MER OM OSS HÄR

Mer information

Vi anser att 30 spelare är det perfekta antalet spelare för att bedriva träningar i flera åldrar på ett sätt där alla kan stimuleras på bästa sätt och bli sedda. Vi kan också på ett bättre sätt dela in spelarna efter ålder och nivå. 

Det är inga problem. Det som är unikt med oss är att vi också har träningar varje helg under året. Du kan byta ut upp till två träningar från höstlovet till en helgträning. På detta sätt får ni era fem träningar även om ni ej kan alla dagar under lovet.

Vi kan tyvärr inte ge återbetalning men vad vi däremot kan erbjuda är att ni kan utnyttna era träningar med oss vid ett senare tillfälle. 

Vi har ingen sista anmälningsdag för tillfället utan anmälan stänger när det är fullt. 

Vi vill ha så bra kvalité som möjligt och vi vill anpassa våra träningar efter spelarnas nivå och kunskap. Genom att sprida ut träningarna på flera dagar så kan vi enklare anpassa träningarna. Vi anser helt enkelt att vi kan bedriva bättre träningar med högre tempo om vi har 1,5 timme istället för 4-5 timmar som många andra camper har. 

Anmälan

Price: 1.200,00 Kr
– Anmälan till campen bindande. Ångrar ni er och inte vill vara med så sker ingen återbetalning. Det går dock att flytta anmälan till påsklovet eller höstlovet 2022 vid förhinder.
– Vid skada eller sjukdom så är ni välkomna att vara med nästa camp istället
– Om campen blir inställd på grund av något vi inte kan styra så görs ingen återbetalning. Detta kan vara på grund av väder eller restriktioner. Om något blir inställd på grund av detta så får man vara med i en ny camp inom ett år. Det är även möjligt att ta igen träningarna under en helg.
0,00 Kr