Stockholm avancerad

Uppstart - Avancerad träning

Den 28 augusti startar vi äntligen upp våra avancerade träningar i Stockholm. En gång i månaden kommer spelare födda 2007 – 2010 och som ligger längre fram i sin utveckling ha chansen att få extraträning med våra välutbildade tränare !

Pris per träning
Varje träning kostar 250kr

Premiärträning 
Vår premiärträning sker 28 augusti kl 09:30 – 10:45
Premiärträningen kostar endast 100kr för de 10 första!
Plats: Enskede IP

Antal platser
Vi har plats för max 20 spelare på vår träning. Först till kvarn!

Grupper
Vi delar in spelarna i två grupper. En grupp med födda 2007/2008 och en med födda 2009/2010.

Kommande träningar:
28 augusti
25 september
30 oktober
27 november
18 december

Från Barcelona till Sverige

Vi, CS Academy, grundades i Barcelona där vi har vår bas. I Barcelona är det väldigt vanligt att man spelar i ett klubblag men samtidigt är med i en akademi. I dessa akademier får man extraträning och möjlighet att spela cuper.

Vi har nu tagit detta koncept till Sverige! Med våra avancerade extraträningar så kan spelare födda 2007 – 2010 få extraträning en gång i månaden utöver den ordinarie lagträningen. Alla våra spelare har även möjlighet att spela cuper med oss i Barcelona varje år!

Varför träna extra?

Att träna med spelare man inte känner är inte enkelt. Det är en utmaning. När man spelar i sina klubblag så spelar man och tränar med samma spelare varje vecka. 

Genom att en gång i månaden träna extra med spelare man inte känner så utmanas man till en ny nivå. Genom att träna med oss en gång i månaden så får man höra en ny röst och ha möjlighet att lära sig något nytt. 

Har man som ambition att i framtiden spela i distriktslag eller vara med i landslagsuttagningar så har man en väldigt stor fördel av att vara van vid att träna och spela med nya spelare.

 

 

Vilka kan va med?

CS Academy är en akademi som är öppen för alla. Men till dessa träningar så riktar vi oss till spelare som kommit lite längre i sin utveckling och som behöver en större utmaning.

Har man som ambition att utvecklas och bli så bra som möjligt – då ska man anmäla sig.

Är man osäker om man vill ge 100% på varje träning – då ska man inte anmäla sig.

Om man ännu inte är redo för avancerad träning så rekommenderar vi istället våra ordinarie helgträningar som sker varje helg i Stockholm. Läs mer om dessa på https://csacademyfootball.com/extratraning-stockholm/

 

SPELA I BARCELONA

Spelare som deltar på våra avancerade extraträningar i Göteborg har möjlighet att spela med CS Academy Select under en turnering i Barcelona i februari 2022. CS Select är vårt förstalag där endast inbjudna spelare spelar. 

För varje träning du deltar på med oss så får du 250kr i rabatt på resan! 

Bland alla spelare som deltar på minst 3 träningar innan sista november så kommer vi lotta ut en plats till cupen. Denna spelaren får allting betalt på plats i Barcelona. Det enda man betalar själv är flyget. Läs mer om cupen på: https://csacademyfootball.com/spela-turnering/

 

Är du redo? Gör din anmälan i dag!

Du kan anmäla dig till fler träningar på en gång för att säkra din närvaro.
- Anmälan till våra träningar är bindande.
- Kan du inte medverka på träningen så sker ingen återbetalning
- Om träningen ställs in på grund av väder, sjuk tränare eller annan anledning så görs ingen återbetalning. Om en träning ställs in så får du komma nästa träning plus att du får ytterligare en gratisträning.
0,00 Kr

BARCELONA FOOTBALL SERVICE

CS Academy drivs från Barcelona av Barcelona Football Service. Nu finns alla event för 2021 uppe. Du finner bland annat.

– Träningar med FC Barcelona
– Tryouts
– Camps
– Tjejcamps
– Tränarkurser

Se alla event på https://barcelonafootballservice.com/sv/kommande-event/