Våra nivåer

Träna på er nivå!

Våra nivåer vi erbjuder

Vi erbjuder tjejer och killar födda 2011 och 2015 träning varje helg, och vi erbjuder rätt nivå!

Hos oss på CS Academy anser vi det är viktigt att spelare får träna med andra spelare i samma nivå. Vi tror inte det är bra för en spelare som spelat i 5 år att spela med en spelare som precis börjat.

Vi tror heller inte det är bra för en nybörjare att börja direkt med spelare som tränat i flera år. Dessa spelare behöver olika typer av träningar. Därför erbjuder vi just nu tre nivåer!

ERBJUDANDE
Fram till 30 november har vi early bird-pris på vår sportlovscamp. Läs mer och boka på https://csacademyfootball.com/sportlov-2024/

ELIT (CS SELECT)

Detta är en grupp vi kallar CS Select. CS Select är endast för utvalda spelare. Spelare kan bli uttagna genom att bli handplockade av våra tränare, genomgått provspel eller varit en av de bästa spelarna på vår mediumnivå. Vi erbjuder den här nivån då vi anser att spelare som kommit lite längre i sin utveckling stimuleras mer om man får träna en gång i veckan med andra spelare som kommit längre i sin utveckling och som satsar väldigt hårt på sin fotboll.

 Spelare som är med i CS Select har även möjlighet att delta i elitturneringar utomlands med oss.

Under december 2023 erbjuder vi provspel för första kvartalet 2024. 

CS Select erbjuds just nu i:
Göteborg
Malmö
Örebro
Karlstad
Västerås

Läs mer om provspel här: https://csacademyfootball.com/intresse-provspel-cs-select/

Medium

Detta är vår ordinarie träningsgrupp. Det krävs inget provspel att anmäla sig till denna grupp men vi rekommenderar att man spelat fotboll minst ett år och att man i dag spelar i ett lag.

Gruppen tränar en gång i veckan. Gruppen tränar samtidigt som CS Select och om man ligger långt fram i denna grupp har man chans att träna med CS Select om det behövs spelare. 
Det går nu att anmäla sig till första kvartalet 2024.

Om man gör anmälan nu så ingår resterande träningar 2023.

Vi erbjuder träningar i Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro, Västerås och Stockholm

Läs mer genom att klicka på din stad HÄR 

Nybörjare

Detta är en ny grupp vi kommer börja med inom kort. Detta är för spelare som i dag inte spelar i ett lag eller aldrig spelet förut. Är man te.x född 2013 så kan det vara svårt att börja i ett lag med spelare som spelat i flera år. Det är då lätt hänt att man inte börjar alls med fotboll. Därför erbjuder vi nybörjarfotboll från 2024!

Det går just nu inte anmäla sig men vi tar emot intresseanmälningar. 

Gör intresseanmälan här

Vill din son spela cup med oss?

Den 24 – 30 juni spelar vi cup i Barcelona och vi har några platser kvar! Under veckan både tränar vi samt spelar matcher mot internationella och spanska lag!

Läs mer och boka er plats HÄR

Hotel