Komplementräning

Information komplementsträning

Den 13 maj 2023 startar vi upp våra komplementsträningar för 2023. Våra komplementsträning är för spelare som vill och behöver ytterligare träning utöver de ordinarie lagpassen. Då man under lagträningen oftast missar individen så anser vi att komplementräning är en vital del av unga spelares utveckling. 

Vi erbjuder från 2023 två olika sorters träningar. Den ena är för spelare som kommit lite längre i sin utveckling. För att delta i dessa träningar så behöver man delta i provspel eller göra en ansökan. För de som inte är med i den selekterade gruppen så erbjuder vi också träningar och dessa är öppna för alla. 

Komplementräning selekterade spelare

Dessa träningar gäller för endast utvalda spelare födda 2010 – 2014 och vi erbjuder dem i Stockholm, Malmö och Göteborg. Klicka på din stad för att se datum för provspel. 
STOCKHOLM
GÖTEBORG
MALMÖ

Komplementräning för alla

Vår komplementsträning för alla riktar sig till spelare födda 2011 – 2014 och första träningen för 2023 sker den 13 maj. Under maj och juni kommer dessa träningar vara helt gratis. Det enda krav vi har är att man köper ett startpaket med CS-tshirt och tjocktröja för 350kr.
Anmälan för dessa träningar öppnar innan april slut. Klicka på länken för att göra intresseanmälan

GÖR INTRESSEANMÄLAN